20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

PELAKSANAAN KAJIAN IMPAK KURSUS BAHASA INGGERIS BAGI PENGETUA DAN GURU BESAR NEGERI JOHOR TAJAAN MENTERI BESAR ANJURAN BERSAMA JPNJ DAN UTM 2016
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 27 Nov 2017

SALAM NEGARA KU MALAYSIA,

DI SINI DILAMPIRKAN SURAT JPNJ DAN LAMPIRAN SEKOLAH-SEKOLAH TERLIBAT UNTUK MAKLUMAN, RUJUKAN DAN TINDAKAN PIHAK PENGURUSAN SEKOLAH-SEKOLAH SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

Pelaksanaan Kajian Impak Kursus PGB 2016 (594)

Tindakan : PENGETUA/ GURU BESAR SEKOLAH BERKENAAN