Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

KURSUS BAHASA INGGERIS BAGI PENGETUA DAN GURU BESAR NEGERI JOHOR DENGAN KERJASAMA AKADEMI BAHASA,UTM TAHUN 2017
oleh : En. Kumaran A/L Apala Naidu, Penolong PPD BI (Ren)
pada 12 Nov 2017

SALAM NEGARA KU MALAYSIA

SMK KOTA MASAI 2
SMK PASIR GUDANG 2
SMK TANJUNG PUTERI RESORT
SMK SUNGAI TIRAM
SMK BANDAR SERI ALAM
SMK TUN FATIMAH HASHIM

SK PASIR PUTEH
SK CAHAYA BARU
SK SUNGAI TIRAM
SK KOTA MASAI 2
SK TAMAN CENDANA
SJKT PASIR GUDANG

KEPADA SEKOLAH SEKOLAH BERKENAAN SILA MUAT TURUN SURAT JPN DAN LAMPIRAN SEKOLAH UNTUK RUJUKAN DAN TINDAKAN PIHAK SEKOLAH SELANJUTNYA.

SEKIAN TERIMA KASIH.

Surat PGB dan lampiran sekolah terlibat dengan kursus Bahasa Inggeris Hotel New York (111)

Tindakan : PENGETUA/ GURU BESAR SEKOLAH BERKENAAN