Warga SK Tmn Bukit Tiram ,
SK Tmn Bukit Tiram

"Salam takziah kepada seluruh ahli keluarga krew & penumpang MH370.. Sesungguhnya dari Dia kita datang & kepadaNya jua la kita kembali.. Al-fatihah bagi yang beragama Islam.."

Penarafan Kendiri Bilik Operasi Pentaksiran(BOP) Tahun 2013
oleh : ,
pada 03 Apr 2013

Assalammualaikum. Salam Sejahtera. Salam 1Malaysia

1. Pengetua,

SMK Daerah Pasir Gudang

2. Guru Besar,

SK, SJK(C) dan SJK(T) Daerah Pasir Gudang.

3. Penyelaras Bilik Operasi Pentaksiran

Tuan/Puan,

Penarafan Kendiri Bilik Operasi Pentaksiran(BOP) bagi Tahun 2013

Sukacita dimaklumkan bahawa penyerahan borang penganugerahan BOP bagi sekolah-sekolah rendah dan menengah negeri Johor telah dilanjutkan sehingga 12 April 2013.

2. Sehubungan itu, bagi sekolah-sekolah yang belum menyerahkan borang BOP/SPP/JPNJ1 Pin.2013, sila hantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan, PPD Pasir Gudang pada atau sebelum 12 April 2013.

3. Sekolah-sekolah yang telah mendapat penganugerahan bagi tahun 2010. 2011 dan 2012  juga diminta untuk membuat penarafan kendiri dan menyerahkan borang tersebut.

4. Disertakan Format Borang Penarafan Kendiri BOP/SPP/JPNJ1 Pin.2013, sebagai rujukan dan panduan tuan/puan.

Sekian, terima kasih.

Borang Penarafan Kendiri BOP 2013 (635)

Tindakan : Pengetua, Guru Besar dan Penyelaras BOP