ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
Penarafan Kendiri Bilik Operasi Pentaksiran(BOP) Tahun 2013
oleh : ,
pada 03 Apr 2013

Assalammualaikum. Salam Sejahtera. Salam 1Malaysia

1. Pengetua,

SMK Daerah Pasir Gudang

2. Guru Besar,

SK, SJK(C) dan SJK(T) Daerah Pasir Gudang.

3. Penyelaras Bilik Operasi Pentaksiran

Tuan/Puan,

Penarafan Kendiri Bilik Operasi Pentaksiran(BOP) bagi Tahun 2013

Sukacita dimaklumkan bahawa penyerahan borang penganugerahan BOP bagi sekolah-sekolah rendah dan menengah negeri Johor telah dilanjutkan sehingga 12 April 2013.

2. Sehubungan itu, bagi sekolah-sekolah yang belum menyerahkan borang BOP/SPP/JPNJ1 Pin.2013, sila hantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan, PPD Pasir Gudang pada atau sebelum 12 April 2013.

3. Sekolah-sekolah yang telah mendapat penganugerahan bagi tahun 2010. 2011 dan 2012  juga diminta untuk membuat penarafan kendiri dan menyerahkan borang tersebut.

4. Disertakan Format Borang Penarafan Kendiri BOP/SPP/JPNJ1 Pin.2013, sebagai rujukan dan panduan tuan/puan.

Sekian, terima kasih.

Borang Penarafan Kendiri BOP 2013 (786)

Tindakan : Pengetua, Guru Besar dan Penyelaras BOP