En. Hashim Bin Zainal ,

1. Pengetua,

SMK Daerah Pasir Gudang

2. Guru Besar,

SK, SJK(C) dan SJK(T) Daerah Pasir Gudang.

3. Penyelaras Bilik Operasi Pentaksiran

Tuan/Puan,

Penarafan Kendiri Bilik Operasi Pentaksiran(BOP) bagi Tahun 2013

Sukacita dimaklumkan bahawa penyerahan borang penganugerahan BOP bagi sekolah-sekolah rendah dan menengah negeri Johor telah dilanjutkan sehingga 12 April 2013.

2. Sehubungan itu, bagi sekolah-sekolah yang belum menyerahkan borang BOP/SPP/JPNJ1 Pin.2013, sila hantar ke Unit Penilaian dan Peperiksaan, PPD Pasir Gudang pada atau sebelum 12 April 2013.

3. Sekolah-sekolah yang telah mendapat penganugerahan bagi tahun 2010. 2011 dan 2012  juga diminta untuk membuat penarafan kendiri dan menyerahkan borang tersebut.

4. Disertakan Format Borang Penarafan Kendiri BOP/SPP/JPNJ1 Pin.2013, sebagai rujukan dan panduan tuan/puan.

Sekian, terima kasih.

Borang Penarafan Kendiri BOP 2013 (723)

Tindakan : Pengetua, Guru Besar dan Penyelaras BOP