Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

TAKLIMAT PENYELARASAN PENSKORAN PT3 PERINGKAT DAERAH (MATA PELAJARAN : GEOGRAFI
oleh : En. Nur Iswan Bin Yusof, Penolong PPD Pentaksiran Berasaskan Sekolah
pada 10 Aug 2017

Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa taklimat yang tersebut diatas akan diadakan sebagaimana ketetapan berikut :

2.1 Tempat   : SMK Desa Cemerlang

2.2 Masa      : 8.00 pagi

2.3 Tarikh     : 14 hingga 15 Ogos 2017 (Isnin - Selasa)

3. Sehubungan dengan itu, Ketua Pentaksir Kawasan dan Pentaksir Kawasan yang telah dilantik diminta untuk hadir. Ketua Pentaksir Mata Pelajaran DAN seorang Pentaksir Mata Pelajaran bagi setiap sekolah juga diminta untuk hadir menerima taklimat tersebut diatas.

4. Bersama-sama ini dilampirkan surat panggilan serta senarai nama pentaksir kawasan yang terlibat untuk rujukan pihak sekolah. Sekian, terima kasih.

surat jpn (262)

Tindakan : PENTAKSIR KAWASAN DAN PENTAKSIR SEKOLAH MP GEOGRAFI PT3