ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

TAKLIMAT PENATARAN KERJA KURSUS MPEI PERINGKAT NEGERI JOHOR TAHUN 2017 ( MATA PELAJARAN : REKACIPTA, ASAS KELESTARIAN, PERTANIAN, SAINS RUMAH TANGGA, SAINS KOMPUTER & GRAFIK KOMUNIKASI TEKNIKAL)
oleh : En. Nur Iswan Bin Yusof, Penolong PPD Pentaksiran Berasaskan Sekolah
pada 20 Apr 2017

Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa taklimat yang tersebut diatas akan diadakan sebagaimana ketetapan berikut :

1.  Tarikh      :  25 - 26 April 2017

Masa       :   8.30 pagi

Tempat    :  SMK DATO IBRAHIM MAJID, KLUANG ( REKA CIPTA )

SMK TINGGI, MUAR ( ASAS KELESTARIAN )

2.  Tarikh      :  3 - 4 Mei 2017

Masa       :   8.30 pagi

Tempat    :   SK SERI PERLING 2, JOHOR BAHRU ( PERTANIAN )

SMK DATO BENTARA LUAR, BATU PAHAT ( SAINS RUMAH TANGGA )

3.  Tarikh      :  8 - 9 Mei 2017

Masa       :   8.30 pagi

Tempat    :   PPD KOTA TINGGI ( SAINS KOMPUTER )

SMK TUNKU ABD RAHMAN PUTRA, KULAI ( GRAFIK KOMUNIKASI TEKNIKAL )

3. Sehubungan dengan itu, Ketua Pentaksir Kawasan dan Pentaksir Kawasan yang telah dilantik diminta untuk hadir. Seorang Pentaksir Mata pelajaran bagi setiap sekolah yang menawarkan mata pelajaran MPEI diatas pada Tingkatan 4 tahun ini juga diminta untuk hadir menerima taklimat tersebut diatas.

4. Bersama-sama ini dilampirkan surat panggilan serta senarai nama pentaksir kawasan yang terlibat untuk rujukan pihak sekolah. Sekian, terima kasih.

SURAT JPNJ - PENTAKSIR KAWASAN (138)
SURAT JPNJ - PENTAKSIR SEKOLAH (164)
SENARAI NAMA PENTAKSIR KAWASAN (169)

Tindakan : PENTAKSIR KAWASAN DAN PENTAKSIR SEKOLAH MP MPEI 2017