20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

TAKLIMAT PENGURUSAN, PENGENDALIAN DAN KESELAMATAN PENTAKSIRAN PUSAT BAGI MATA PELAJARAN AKADEMIK ALIRAN KEMAHIRAN (MPAK) TAHUN 2017
oleh : En. Nur Iswan Bin Yusof, Penolong PPD Pentaksiran Berasaskan Sekolah
pada 09 Oct 2017

SMK TAMAN DAYA

SMK PASIR GUDANG

SMK TAMAN PELANGI INDAH

SMK TAMAN DESA JAYA

Dengan segala hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa taklimat yang tersebut diatas akan diadakan sebagaimana ketetapan berikut :

2.1 Tarikh    : 12 Oktober 2017 (Khamis)

2.2 Tempat  : Sekolah Tinggi Muar, Muar

2.3 Masa      : 9.30 pagi

3. Sehubungan dengan itu, Penolong Kanan 1 dan Penyelaras MPAK bagi sekolah yang tersebut di atas diwajibkan untuk hadir ke taklimat tersebut.

4. Bersama-sama ini dilampirkan surat taklimat untuk rujukan pihak sekolah. Sekian, terima kasih.

surat jpnj MPAK (277)

Tindakan : PENGETUA & PENYELARAS MPAK