Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Kekuatan dan kemampuan mengecap kejayaan bergantung kepada komitmen semua pihak.Agenda PPPM menjadi asas dalam mencorak budaya kecemerlangan semua warga pendidikan khasnya di Daerah Pasir Gudang.Kita mempunyai kekuatan Barisan Pengetua dan Guru Besar serta penolong kanan yang mampu mengubah dan menentu kecemerlangan itu tadi.Sewajarnya semua guru terus menyokong penuh hasrat ,visi dan misi kita untuk memanusiakan manusia iaitu anak didik kita.Ini satu amanat yang kita galas dan wajib kita realisasikan secara realistik.Buat anak didik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR,PT3,SPM,STPM dan STAM ,kami sentiasa mendoakan ketenangan dalam menduduki peperiksaan dan kecemerlangan dalam memperoleh keputusan.Satu Hati Ke Arah Satu Matlamat tetap menjadi ukuran dalam menterjemah niat kita semua."

PENGEMASKINIAN DATA E-OPERASI SEKOLAH MENENGAH
oleh : En. Mohd Irwan Bin Idris, Penolong PPD KGSK, GSTT & GG
pada 05 Mar 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.    Untuk makluman, pihak sekolah perlu mengemaskini data e-operasi bermula 1 Mac sehingga 15 Mac 2013 yang melibatkan data semua guru. Mohon pihak sekolah mematuhi tarikh yang telah ditetapkan.

3.    Bersama ini saya sertakan dua lampiran bahan Taklimat E-Operasi dan Carta Alir Kerja untuk rujukan dan tindakan.

4.    Sebarang pertanyaan dan permasalahan, sila hubungi En. Mohd Irwan Bin Idris di talian [013-9740002].

Kerjasama pihak sekolah didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian untuk makluman dan tindakan.

Bahan Taklimat E-Operasi (815)
Carta Alir Kerja E-Operasi (624)

Tindakan : PENGETUA, GPK PENTADBIRAN DAN GURU DATA