ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PERTANDINGAN INOVASI SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH NEGERI JOHOR 2017
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 10 Aug 2017

SMK Ulu Tiram,

SMK Taman Mount Austin,

Tuan,

Dengan segala hormatnya, merujuk perkara di atas dan surat JPNJ.KOKO(370)/700-2/5/6 (    )bertarikh 8 Ogos  2017.

2.             Sukacitanya dimaklumkan sekolah tuan telah terpilih untuk menyertai pertandingan tersebut. Bersama-sama ini dilampirkan surat berkenaan yang menerangkan maksud perkara di atas.

3.             Sebarang kemusykilan berkaitan perkara ini boleh menghubungi Pn. Hajah Suhaila bt Bakit (Penolong PPD Kokurikulum) melalui talian 019-3689940 atau En. Ahmad Imran bin Md Isa (Penyelia Kokurikulum PPD Pasir Gudang) melalui talian 019-7017252/010-8746919.

Kerjasama tuan amatlah kami hargai. Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

PERTANDINGAN INOVASI SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH NEGERI JOHOR 2017 (84)

Tindakan : PENGETUA / GPK KOKURIKULUM