ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

PERKHEMAHAN PERDANA PASUKAN KADET REMAJA SEKOLAH DAN TUNAS KADET REMAJA SEKOLAH PERINGKAT KEBANGSAAN 2017
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 17 Jul 2017

SMK TAMAN NUSA DAMAI

SMK KOTA MASAI 2

SK TAMAN BUKIT DAHLIA

SK MASAI

Tuan,

Dengan segala hormat merujuk perkara di atas.

2. Bersama-sama ini disertakan surat JPNJ.KOKO(37)/700-3/1/1 (  ) bertarikh 10 Julai 2017 yang menerangkan maksud dan perkara di atas.

3. Sebarang kemusykilan, sila hubungi Encik Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum, PPD Pasir Gudang melalui talian 0197017252/0107846919.

Sekian, terima kasih.

PERKHEMAHAN PERDANA PASUKAN KADET REMAJA SEKOLAH DAN TUNAS KADET REMAJA SEKOLAH PERINGKAT KEBANGSAAN (75)

Tindakan : PENGETUA / GURU BESAR / GPK KOKURIKULUM