ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

LANTIKAN HAKIM PERTANDINGAN KAWAD KAKI KATEGORI KADET REMAJA SEKOLAH LELAKI DAN PEREMPUAN PERINGKAT NEGERI JOHOR 2017
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 20 Apr 2017

SMK Tun Fatimah Hashim,

SMK Desa Cemerlang,

Tuan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas dan surat JPNJ.KOKO(37)/700-6/1/1(   )bertarikh 18 April 2017 dan perkara berkaitan.

2.         Pertandingan tersebut akan diadakan pada 23 April 2017 di Perling Mall, Johor Bahru.

3.         Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan memberi pelepasan tugas kepada pegawai berkenaan  (rujuk lampiran senarai nama) untuk hadir. Bersama-sama ini juga disertakan surat dan lampiran berkaitan yang menjelas maksud perkara di atas. Semoga dalam makluman dan tindakan tuan.

4.         Sekiranya ada kemusykilan dan pertanyaan , sila hubungi Encik Rusli bin Tumiran ditalian 016-7734935.

Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

hakim kawad kaki krs negeri 2017 (74)