FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

Penting : DIALOG PENGETUA SEKOLAH NEGERI JOHOR 2017
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 20 Apr 2017

Sekolah-sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang,

Tuan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas dan surat JPNJ.KOKO(37)/700-8/1/2(   )bertarikh 17 April 2017.

2.         Program tersebut akan diadakan seperti berikut :

2.1        Tarikh   :  22 April 2017

2.2        Masa    :  8.00 pagi

2.3        Tempat :  Hotel V8, Taman Nusa Bistari, Skudai

3.         Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan untuk hadir dalam program tersebut. Bersama-sama ini juga disertakan surat berkaitan yang menjelaskan maksud perkara di atas. Semoga dalam makluman dan tindakan tuan.

4.         Sekiranya ada kemusykilan dan pertanyaan , sila hubungi Encik Azman bin Ansar ditalian 019-7778925.

Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

dialog prestasi pengetua_ koperasi sekolah Johor 2017 (157)