20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

JEMPUTAN KE PERTANDINGAN RERO ROBOTIK DAN CODING PERINGKAT ZON SELATAN
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 20 Apr 2017

SMK Pasir Putih,

SMK Taman Mount Austin,

SMK Taman Johor Jaya 2,

SMK Ulu Tiram

Tuan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas dan surat JPNJ.KOKO(37)/700-2/5/1(   )bertarikh 19 April 2017 dan perkara berkaitan.

2.         Pertandingan tersebut akan diadakan pada 25 April 2017 di SMK Tinggi, Batu Pahat.

3.         Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan memberi pelepasan tugas kepada guru dan pelajar berkenaan untuk hadir. Bersama-sama ini juga disertakan surat dan lampiran berkaitan yang menjelas maksud perkara di atas. Semoga dalam makluman dan tindakan tuan.

4.         Sekiranya ada kemusykilan dan pertanyaan , sila hubungi Cik Cheryl Ng Hui ditalian 016-3290669 atau email cheryl@rero.io.

Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

pertandingan robotik zon selatan SM 2017 (259)