ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

JEMPUTAN KE PERTANDINGAN RERO ROBOTIK DAN CODING PERINGKAT ZON SELATAN
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 20 Apr 2017

SMK Pasir Putih,

SMK Taman Mount Austin,

SMK Taman Johor Jaya 2,

SMK Ulu Tiram

Tuan,

Dengan segala hormatnya merujuk perkara di atas dan surat JPNJ.KOKO(37)/700-2/5/1(   )bertarikh 19 April 2017 dan perkara berkaitan.

2.         Pertandingan tersebut akan diadakan pada 25 April 2017 di SMK Tinggi, Batu Pahat.

3.         Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan memberi pelepasan tugas kepada guru dan pelajar berkenaan untuk hadir. Bersama-sama ini juga disertakan surat dan lampiran berkaitan yang menjelas maksud perkara di atas. Semoga dalam makluman dan tindakan tuan.

4.         Sekiranya ada kemusykilan dan pertanyaan , sila hubungi Cik Cheryl Ng Hui ditalian 016-3290669 atau email cheryl@rero.io.

Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

pertandingan robotik zon selatan SM 2017 (45)