ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

KEBENARAN MENYERTAI PERKHEMAHAN PENGAKAP REMAJA PERINGKAT NEGERI JOHOR 2017
oleh : En. Ahmad Imran bin Md Isa, Penyelia Kokurikulum
pada 19 Apr 2017

SMK TUN FATIMAH HASHIM

SMK TAMAN SCIENTEX

SMK TAMAN NUSA DAMAI

SMK PASIR GUDANG

SMK ULU TIRAM

SMK JOHOR JAYA 2

SMK DATO PENGGAWA TIMUR

SMK TANJUNG PUTERI RESORT

SK TAMAN RINTING 1

Tuan,

Perkara di atas dan surat JPNJ/KOKO(37)700-3/3/1(    ), bertarikh 21 Mac 2017 adalah dirujuk.

2.             Sukacita dimaklumkan bahawa Persekutuan Pengakap Malaysia Negeri Johor akan mengadakan program tersebut pada 20 hingga 22 April, bertempat di SMK Seri Pulai Perdana, Kulai.

3.             Mohon kerjasama tuan memberi pelepasan tugas kepada pegawai seperti lampiran untuk hadir. Bersama-sama ini juga disertakan surat  berkaitan untuk tindakan tuan.

4.             Sebarang masalah dan pertanyaan sila hubungi Puan Rodziah binti Mohd Noor, Penolong Pesuruhjaya Pengakap Daerah (Pengakap Remaja)  Pasir Gudang  di talian 016-7345290.

Sekian, terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"