Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera Kini kita sedang melayari gelombang satu Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 -2015 . Saya penuh yakin komuniti sekolah berfikiran positif untuk menerima perubahan dan berusaha mengangkat martabat pendidikan daerah Pasir Gudang selari dengan hasrat Kementerian Pendidikan Malaysia dan Jabatan Pendidikan Johor. Adalah menjadi tanggungjawab kita bersama untuk sedar , faham dan mahu melaksanakan 5 Aspirasi Sistem Pendidikan Malaysia, 6 Aspirasi Murid dan 11 Anjakan dalam PPPM. Kini kita mengimpikan sekolah dapat membentuk pelajar yang sentiasa menjaga budi bahasa, bertingkahlaku mulia dan menjadikan sekolah sebagai tempat menimba ilmu dan kemahiran yangdiperlukan untuk masa depan masing-masing. Justeru saya mengharapkan rakan-rakan guru dapat memupuk, menggilap dan mengembangkan potensi pelajar secara ikhlas dan penuh tanggungjawab. “Kerja sepasukan meraih kegemilangan” dan “1 Hati ke Arah 1 Matlamat” akan terus menjadi simbolik kata yang akan menterjemah hasrat kita semua. Kini murid-murid kita akan menduduki peperiksaan UPSR, PT3, SPM ,STAM dan STPM. Saya penuh yakin para calon peperiksaan telah bersedia untuk mencipta sejarah kejayaan peribadi sekali gus mengangkat kecemerlangan sekolah dan Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang. Sesungguhnya “ Kejayaan Anda Kebanggaan Kami “. InsyaAllah. "

Senarai Nombor Telefon Pegawai JPNJ dan PPD Untuk PPTP PG 2013
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 03 Apr 2013

Salam,

Berikut saya muat naik senarai nombor telefon pegawai JPN Johor dan PPD Pasir Gudang untuk dihubungi oleh pihak sekolah sekiranya ingin membuat perubahan tarikh atau membuat persediaan atas kunjungan pegawai pemantau bagi Program Pengarah Turun Padang 2013.

Sebarang perubahan yang telah dibincang bersama pegawai berkenaan hendaklah dimaklumkan kepada urus setia daerah (u.p : Hussin Bin Hamidon 019-7482210) sebagai rekod. Sebarang kemusykilan, sila hubungi urus setia daerah dalam kadar segera.

Sekian untuk makluman  dan tindakan.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

"KERJA SEPASUKAN MERAIH KEGEMILANGAN"

"1 HATI KE ARAH 1 MATLAMAT"

Senarai Nombor Telefon Pegawai JPNJ Dan PPD (1538)