ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
Senarai Nombor Telefon Pegawai JPNJ dan PPD Untuk PPTP PG 2013
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 03 Apr 2013

Salam,

Berikut saya muat naik senarai nombor telefon pegawai JPN Johor dan PPD Pasir Gudang untuk dihubungi oleh pihak sekolah sekiranya ingin membuat perubahan tarikh atau membuat persediaan atas kunjungan pegawai pemantau bagi Program Pengarah Turun Padang 2013.

Sebarang perubahan yang telah dibincang bersama pegawai berkenaan hendaklah dimaklumkan kepada urus setia daerah (u.p : Hussin Bin Hamidon 019-7482210) sebagai rekod. Sebarang kemusykilan, sila hubungi urus setia daerah dalam kadar segera.

Sekian untuk makluman  dan tindakan.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

"KERJA SEPASUKAN MERAIH KEGEMILANGAN"

"1 HATI KE ARAH 1 MATLAMAT"

Senarai Nombor Telefon Pegawai JPNJ Dan PPD (3160)