Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

karman
shakirin
husnizarahmad
hazrul
Senarai Nombor Telefon Pegawai JPNJ dan PPD Untuk PPTP PG 2013
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 03 Apr 2013

Salam,

Berikut saya muat naik senarai nombor telefon pegawai JPN Johor dan PPD Pasir Gudang untuk dihubungi oleh pihak sekolah sekiranya ingin membuat perubahan tarikh atau membuat persediaan atas kunjungan pegawai pemantau bagi Program Pengarah Turun Padang 2013.

Sebarang perubahan yang telah dibincang bersama pegawai berkenaan hendaklah dimaklumkan kepada urus setia daerah (u.p : Hussin Bin Hamidon 019-7482210) sebagai rekod. Sebarang kemusykilan, sila hubungi urus setia daerah dalam kadar segera.

Sekian untuk makluman  dan tindakan.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

"KERJA SEPASUKAN MERAIH KEGEMILANGAN"

"1 HATI KE ARAH 1 MATLAMAT"

Senarai Nombor Telefon Pegawai JPNJ Dan PPD (1391)