Tarikh Penting

UPSR

20 September 2018


PT3

8 Oktober 2018


SPM

13 November 2018


STAM

16 Oktober 2018


Buku Pelawat

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       19 pelawat di talian
PENTING DAN SEGERA : SEMAKAN SENARAI PTM EPSA BAGI PPP LANTIKAN SESI 2015
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 05 Dec 2017

Salam Alaik dan Selamat Sejahtera,

 

Berikut saya muatnaik senarai nama PPP lantikan sesi 2015 yang melaksanakan PTM secara online (EPSA) untuk semakan sekolah. Pastikan semua PPP telah menyelesaikan PTM EPSA sebelum atau pada 30 Disember 2017. PPP yang belum menghantar dokumen atau terdapat kuiri (lihat indikator warna yang diberikan), sila membuat maklumbalas segera kepada pihak JPNJ atau PPD. Bagi PPP yang telah selesai dan lengkap, pihak kami mengucapkan tahniah dan terima kasih atas kerjasama yang diberikan.

Proses pengesahan perjawatan akan dibuat susulan oleh JPNJ bagi PPP yang telah selesai dan lengkap semua dokumen yang diperlukan. Buat juga semakan bagi PPP yang tiada dalam data eOperasi hasil semakan BPG KPM.

Mohon kerjasama pihak sekolah untuk memaklumkan kepada Pegawai meja Unit Latihan di PPD atau JPNJ sekiranya terdapat sebarang persoalan.

 

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"Lampiran Fail

Senarai semakan PPP 2015 bagi PTM EPSA (707)


Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR
Cetak