Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

KURSUS PEMBANGUNAN PROFESIONALISME BERTERUSAN (CONTINUING PROFESSIONAL DEVELOPMETN - CPD)
oleh : En. Hussin Bin Hamidon, Penolong PPD Pengurusan Kualiti
pada 09 Sep 2013

No. Rujukan       : JPA1006ULKS/500-4/1 ( )

Tarikh                  : 09 SEPTEMBER 2013

Pengetua / Guru Besar dan

Guru-guru seperti di lampiran,

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

KURSUS PEMBANGUNAN PROFESIONAL BERTERUSAN (CPD) BAGI PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN GRED DG 41 PPD PASIR GUDANG TAHUN 2013

Dengan segala hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

2.            Untuk makluman, PPD Pasir Gudang akan melaksanakan Kursus Pembangunan Profesional Berterusan (Continuos Profesionalisme Development - CPD). Sehubungan dengan itu, guru-guru yang terlibat seperti di lampiran di kehendaki hadir untuk mengikuti kursus seperti di jadual yang di lampirankan.

3.             Kehadiran tuan di dalam kursus ini adalah diwajibkan. Jika tuan tidak dapat menghadirinya sila kemukakan sebab secara bertulis dan hendaklah disahkan oleh Pengetua. Tuan dikehendaki mematuhi peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak urus setia kursus seperti di Lampiran A.

4.             Sepanjang kursus berlangsung, pihak kami akan menyediakan penginapan dan makan minum. Manakala tuan layak menuntut elaun perjalanan mengikut Pekeliling Perbendaharaan yang berkuatkuasa sekarang. Sila maklumkan pengesahan kehadiran (Lampiran B) kepada PENYELARAS SIRI KURSUS yang berkenaan pada atau sebelum 11 SEPTEMBER 2013. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Penyelaras Siri Kursus yang berkenaan seperti di lampiran. Bersama ini dilampirkan jadual kusus, borang tuntutan perjalanan yang perlu diisi dan dibawa ketika kursus.

3.             Sebarang pertanyaan, sila hubungi En Ahmad Firdaus Bin Abd. Hadi, Penyelaras Unit Pembangunan dan Profesional di talian 012-6259542 atau 07-3881210 sambungan 212. Segala kerjasama tuan amat dihargai dan diucapkan jutaan terima kasih.

Sekian untuk makluman dan tindakan.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

"KERJA SEPASUKAN MERAIH KEGEMILANGAN"

"1 HATI KE ARAH 1 MATLAMAT"

SENARAI NAMA PESERTA (883)