20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

PENGHURAIAN TUGAS PENYELIA ASRAMA DI SEKOLAH DAN INSTITUTSI DI BAWAH KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM)
oleh : En. Husnizar Bin Ahmad, Penolong PPD Pembangunan Kemanusiaan
pada 26 Nov 2017

Pengetua,

1. SMK Taman Nusa Damai

2. SMK Agama Johor Bahru

3. SABK Madrasah Al-Attas Arabiah

4. Sek Seni Malaysia Johor

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Merujuk surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor, bertarikh 26 November 2017 No Ruj: JPNJ.HEM(36)/100-20/1 JLD.24(  ) menerangkan maksudnya.

3. Sehubungan dengan perkara di atas, tuan diminta memuat naik surat arahan tersebut dilaman sesawang Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang untuk rujukan dan tindakan pihak tuan.

Kerjasama dan komitmen pihak tuan amat kami hargai. Sekian, terima kasih.

SURAT EDARAN PENGHURAIAN TUGAS PENYELIA ASRAMA (104)

Tindakan : PENGETUA, SEKOLAH-SEKOLAH BERASRAMA DAERAH PASIR GUDANG YANG BERKENAAN.