20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

MESYUARAT POST MORTEM DAN PELAPORAN SIMPOSIUM HAL EHWAL MURID PERINGKAT KEBANGSAAN 2017.
oleh : En. Husnizar Bin Ahmad, Penolong PPD Pembangunan Kemanusiaan
pada 15 Nov 2017

Pengetua & Guru Besar,
Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang
(Senarai seperti dilampiran)

Tuan,

MESYUARAT "POST MORTEM" DAN PELAPORAN SIMPOSIUM HAL EHWAL MURID PERINGKAT KEBANGSAAN  2017.

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Kaunseling Jabatan Pendidikan Negeri Johor akan mengadakan program yang tersebut diatas seperti ketetapan berikut :

Tarikh : 16 November 2017 (Khamis)
Masa : 9.00 pagi - 5.00 petang
Tempat : PKG, Gelang Patah

3. Sehubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk memberi pelepasan kepada pegawai berkenaan (seperti dilampiran) untuk hadir ke program tersebut.    Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Husnizar Bin Ahmad, Penolong PPD Hal Ehwal Murid ditalian 07-3881210 atau 019-7285121.

Kerjasama dan komitmen daripada pihak tuan amat kami hargai. Sekian,terima kasih.

SENARAI PESERTA MESY POST MORTEM PELAPORAN SIMPOSIUM (195)
SURAT EDARAN MESY POST MORTEM JPNJ (194)

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR, SEKOLAH-SEKOLAH BERKENAAN (SEPERTI DILAMPIRAN)