Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

ARAHAN PENGHANTARAN DATA APLIKASI SISTEM PENGURUSAN KAUNSELING PERINGKAT SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH DAERAH PASIR GUDANG.
oleh : En. Husnizar Bin Ahmad, Penolong PPD Pembangunan Kemanusiaan
pada 13 Nov 2017

Pengetua dan Guru Besar,

Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Merujuk surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor, bertarikh 8 November 2017 No Ruj: JPNJ.HEM(36)/100-19/3JLD.10(66) menerangkan maksudnya.

3. Sehubungan dengan perkara di atas, tuan diminta memuat naik surat arahan tersebut  dilaman sesawang Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang untuk rujukan dan tindakan pihak tuan.

Kerjasama dan komitmen pihak tuan amat kami hargai. Sekian, terima kasih.

SURAT ARAHAN PENGHANTARAN DATA ASPK (288)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR, SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG