Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

LATIHAN PUSAT KEM SARINGAN KEPIMPINAN PEMIMPIN MUDA STUDENT LEADERS BOARD SLB SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Husnizar Bin Ahmad, Penolong PPD Pembangunan Kemanusiaan
pada 12 Nov 2017

Pengetua,
Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang.
(Seperti Dilampiran)

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama pihak tuan untuk memberi pelepasan pegawai tuan dan ahli yang terlibat hadir ke latihan berkenaan seperti ketetapan berikut :

Tarikh : 15 dan 22 November 2017 (Rabu)
Masa : 9.00 Pagi hingga 2.00 Petang
Tempat : SMK Dato Penggawa Timur, Masai

3. Bersama-sama ini dilampirkan surat edaran, senarai nama guru dan ahli DSLB sekolah tuan yang terlibat.

4. Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Husnizar bin Ahmad (Penolong PPD Hal Ehwal Murid) melalui talian 019-7285121. Kerjasama dan komitmen daripada pihak tuan amat kami hargai.

Sekian, terima Kasih.

SURAT LATIHAN PUSAT KEM SARINGAN SLB 2017 (163)

Tindakan : PENGETUA SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG