Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

HEBAHAN MAKLUMAT JEMPUTAN MENYERTAI PROGRAM ANJURAN UTMSPACE, UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA SEMINAR OPTIMIS17
oleh : En. Husnizar Bin Ahmad, Penolong PPD Pembangunan Kemanusiaan
pada 12 Nov 2017

Pengetua dan Guru Besar,

Sekolah-Sekolah Daerah Pasir Gudang.

(UP: Guru Bimbingan & Kaunseling)

Tuan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan dengan perkara di atas, tuan diminta memuat naik surat jemputan dilaman sesawang Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang untuk rujukan pihak tuan.

3. Kerjasama dan komitmen pihak tuan amat kami hargai. Sekian, terima kasih.

SURAT JEMPUTAN UTMSPACE (228)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR, SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG (UP: GURU BIMBINGAN DAN KAUNSELING)