ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
KURSUS SENI TARANNUM AL-QURAN GURU GKQ DAN PELAJAR KKQ ANJURAN YAYASAN WARISAN JOHOR DAN SEKTOR PENDIDIKAN ISLAM, JPN JOHOR
oleh : En. Mohd Helmi Amir bin Ahsain, Penolong PPD Pendidikan Islam
pada 09 Aug 2017

ASSALAMUALAIKUM.

PENGETUA,

SMKA JOHOR BAHRU,

MADRASAH AL-ATTAS,

SMK PASIR GUDANG,

SMK PERMAS JAYA,

SMK SERI KOTA PUTERI 2,

SMK TAMAN DAYA 2,

SMK KOTA MASAI 2.

TUAN,

KURSUS SENI TARANNUM AL-QURAN GURU DAN PELAJAR

Sukacitanya merujuk perkara di atas.

2. Kursus tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 12 Ogos 2017 ( sabtu )

Masa : 07.30 pagi - 5.00 petang

Tempat : Yayasan Warisan Johor

3. Sehubungan dengan itu, diminta setiap sekolah berkenaan menghantar seorang Guru Kemahiran Al-Quran ( GKQ ) bersama seorang pelajar lelaki dan seorang pelajar perempuan untuk menghadiri kursus berkenaan.

4. Kerjasama pihak tuan didahului dengan ucapan terima kasih. Sebarang pertanyaan sila hubungi Ustaz Mohd Helmi Amir bin Ahsain, Penolong PPD Pendidikan Islam di talian 013-7455269.

Sekian, terima kasih.

SURAT JEMPUTAN (39)