Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

KURSUS SENI TARANNUM AL-QURAN GURU GKQ DAN PELAJAR KKQ ANJURAN YAYASAN WARISAN JOHOR DAN SEKTOR PENDIDIKAN ISLAM, JPN JOHOR
oleh : En. Mohd Helmi Amir bin Ahsain, Penolong PPD Pendidikan Islam
pada 09 Aug 2017

ASSALAMUALAIKUM.

PENGETUA,

SMKA JOHOR BAHRU,

MADRASAH AL-ATTAS,

SMK PASIR GUDANG,

SMK PERMAS JAYA,

SMK SERI KOTA PUTERI 2,

SMK TAMAN DAYA 2,

SMK KOTA MASAI 2.

TUAN,

KURSUS SENI TARANNUM AL-QURAN GURU DAN PELAJAR

Sukacitanya merujuk perkara di atas.

2. Kursus tersebut akan diadakan mengikut ketetapan berikut :

Tarikh : 12 Ogos 2017 ( sabtu )

Masa : 07.30 pagi - 5.00 petang

Tempat : Yayasan Warisan Johor

3. Sehubungan dengan itu, diminta setiap sekolah berkenaan menghantar seorang Guru Kemahiran Al-Quran ( GKQ ) bersama seorang pelajar lelaki dan seorang pelajar perempuan untuk menghadiri kursus berkenaan.

4. Kerjasama pihak tuan didahului dengan ucapan terima kasih. Sebarang pertanyaan sila hubungi Ustaz Mohd Helmi Amir bin Ahsain, Penolong PPD Pendidikan Islam di talian 013-7455269.

Sekian, terima kasih.

SURAT JEMPUTAN (258)