ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
TAKLIMAT KESELAMATAN MAKANAN DAN PROGRAM BeSS ( BERSIH , SIHAT DAN SELAMAT ) TAHUN 2017
oleh : En. Mohd Hairudin bin Rubaain, Penyelia Pembangunan Kemanusiaan
pada 10 Aug 2017

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk .

2.          Sehubungan dengan itu surat daripada Pejabat Pendidikan Daerah Pasir Gudang bil JPA1006.HEM/100-20/1 yang bertarikh 07 Ogos 2017 menerangkan dengan sendirinya maksud untuk tindakkan dan makluman tuan.

Sekian terima kasih

Surat Taklimat (429)