ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

TAKLIMAT PENGURUSAN PERKHIDMATAN DAN PENYEMAKAN BUKU PERKHIDMATAN KERAJAAN (BPK) DI SEKOLAH PUSAT TANGGUNGJAWAB (PTJ)
oleh : Pn. Fazuraida binti Abdul Kadir, Ketua Pembantu Tadbir
pada 16 Mar 2017

Adalah dengan hormatnya perkara dia atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan dengan itu, satu taklimat akan diadakan mengikut ketetapan berikut.

Tarikh : 21 Mac 2017 (Selasa)

Masa : 8.00 pagi - 1.00 petang

Tempat : Dewan Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Johor Bahru

3. Oleh itu, dipohon kerja sama pihak tuan untuk membenarkan Ketua Pembantu Tadbir N26 / N22 dan Pembantu Tadbir (Perkhidmatan) N19 yang menguruskan perkhidmatan sekolah untuk menghadiri taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan sila hubungi Puan Nurul Affizie binti Mohamad Daut, Penolong Pegawai Tadbir di talian 07-3881210 samb. 253.

Sekian, terima kasih.

Taklimat Pengurusan Perkhidmatan (678)
Taklimat Pengurusan Perkhidmatan (549)
Taklimat Pengurusan Perkhidmatan (502)