5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

TINDAKAN SEGERA : PERMOHONAN ABM PERJAWATAN SEKOLAH RENDAH TAHUN 2014
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Jul 2013

UNTUK MAKLUMAN, CAPAIAN PERMOHONAN ABM PERJAWATAN TAHUN 2014 MELALUI SISTEM E-OPERASI TELAH DIBUKA. SEMUA SEKOLAH DIKEHENDAKI MELENGKAPKAN BUTIRAN ABM TERSEBUT. TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA 23 JULAI 2013 ( SELASA ) DAN SEKOLAH DIKEHENDAKI MENGHANTAR SATU SALINAN ( BORANG SR1 ) PERMOHONAN ABM PERJAWATAN TERSEBUT KE UNIT RENDAH SELEWAT-LEWATNYA 24 JULAI 2013 UNTUK DIBUAT SEMAKAN DAN DISAHKAN . SEBARANG KELEWATAN AMAT DIKESALI.

SEKIAN,UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN TUAN/PUAN.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK 1