LIN ,
MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN IBRAHIM, PEMBANTU OPERASI SJK(C) MASAI YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH HARI INI.SEMOGA ALLAH MERAHMATI ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN"

TINDAKAN SEGERA : PERMOHONAN ABM PERJAWATAN SEKOLAH RENDAH TAHUN 2014
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Jul 2013

UNTUK MAKLUMAN, CAPAIAN PERMOHONAN ABM PERJAWATAN TAHUN 2014 MELALUI SISTEM E-OPERASI TELAH DIBUKA. SEMUA SEKOLAH DIKEHENDAKI MELENGKAPKAN BUTIRAN ABM TERSEBUT. TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA 23 JULAI 2013 ( SELASA ) DAN SEKOLAH DIKEHENDAKI MENGHANTAR SATU SALINAN ( BORANG SR1 ) PERMOHONAN ABM PERJAWATAN TERSEBUT KE UNIT RENDAH SELEWAT-LEWATNYA 24 JULAI 2013 UNTUK DIBUAT SEMAKAN DAN DISAHKAN . SEBARANG KELEWATAN AMAT DIKESALI.

SEKIAN,UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN TUAN/PUAN.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK 1