L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

JBC1030
daud
adi
JBA1129
TINDAKAN SEGERA : PERMOHONAN ABM PERJAWATAN SEKOLAH RENDAH TAHUN 2014
oleh : Pn. Fazlin Azzila Bt Omar, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 20 Jul 2013

UNTUK MAKLUMAN, CAPAIAN PERMOHONAN ABM PERJAWATAN TAHUN 2014 MELALUI SISTEM E-OPERASI TELAH DIBUKA. SEMUA SEKOLAH DIKEHENDAKI MELENGKAPKAN BUTIRAN ABM TERSEBUT. TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA 23 JULAI 2013 ( SELASA ) DAN SEKOLAH DIKEHENDAKI MENGHANTAR SATU SALINAN ( BORANG SR1 ) PERMOHONAN ABM PERJAWATAN TERSEBUT KE UNIT RENDAH SELEWAT-LEWATNYA 24 JULAI 2013 UNTUK DIBUAT SEMAKAN DAN DISAHKAN . SEBARANG KELEWATAN AMAT DIKESALI.

SEKIAN,UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN TUAN/PUAN.

Tindakan : GURU BESAR DAN GPK 1