ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

KAJI SELIDIK (KPM) : STATUS BENGKEL REKA BENTUK DAN TEKNOLOGI (RBT) DI SEKOLAH RENDAH BAGI TAHUN 2017
oleh : Norfazli Bin Jalani, Penolong PPD Teknik & Vokasional
pada 20 Apr 2017

GURU BESAR

SK, SJK (C) DAN SJK (T)

Tuan,

Perkara diatas dirujuk.

2. Mohon tindakan segera tuan untuk melengkapkan kaji selidik berkaitan bengkel mata pelajaran berkenaan. Kaji selidik berkenaan perlu dilengkapkan menerusi pautan http://bit.ly/2pcGohd .

3. Kerjasama tuan amat dihargai. Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Norfazli bin Jalani, Pen. PPD Teknik dan Vokasional di talian 0167701442.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : GURU BESAR