Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

BORANG RAYUAN KEMASUKAN PELAJAR KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011
oleh : ,
pada 04 May 2011

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SOTFCOPY BORANG RAYUAN KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011. SILA CETAK BORANG TERSEBUT DI KERTAS BERWARNA KUNING.

MOHON KAUNSELOR SEKOLAH UNTUK MENGEDARKAN BORANG TERSEBUT KEPADA PELAJAR-PELAJAR  YANG MEMBUAT RAYUAN.

BORANG YANG TELAH LENGKAP DIISI HENDAKLAH DIKUMPULKAN DAN DIHANTAR KE UNIT MENENGAH ( U.P -EN MUHD SHAKIRIN BIN MUHD SHAH ) PADA ATAU SEBELUM 20 MEI 2011. SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN. TERIMA KASIH.

BORANG T6BKK 2011 (257)

Tindakan : KAUNSELOR SEKOLAH MENENGAH