ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

BORANG RAYUAN KEMASUKAN PELAJAR KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011
oleh : ,
pada 04 May 2011

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SOTFCOPY BORANG RAYUAN KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011. SILA CETAK BORANG TERSEBUT DI KERTAS BERWARNA KUNING.

MOHON KAUNSELOR SEKOLAH UNTUK MENGEDARKAN BORANG TERSEBUT KEPADA PELAJAR-PELAJAR  YANG MEMBUAT RAYUAN.

BORANG YANG TELAH LENGKAP DIISI HENDAKLAH DIKUMPULKAN DAN DIHANTAR KE UNIT MENENGAH ( U.P -EN MUHD SHAKIRIN BIN MUHD SHAH ) PADA ATAU SEBELUM 20 MEI 2011. SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN. TERIMA KASIH.

BORANG T6BKK 2011 (1932)

Tindakan : KAUNSELOR SEKOLAH MENENGAH