5 September 2016

17 Oktober 2016

Zzan ,
Pasir gudang

"إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarga Ustz Amin Firdaus SK Permas Jaya 5"

BORANG RAYUAN KEMASUKAN PELAJAR KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011
oleh : ,
pada 04 May 2011

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SOTFCOPY BORANG RAYUAN KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011. SILA CETAK BORANG TERSEBUT DI KERTAS BERWARNA KUNING.

MOHON KAUNSELOR SEKOLAH UNTUK MENGEDARKAN BORANG TERSEBUT KEPADA PELAJAR-PELAJAR  YANG MEMBUAT RAYUAN.

BORANG YANG TELAH LENGKAP DIISI HENDAKLAH DIKUMPULKAN DAN DIHANTAR KE UNIT MENENGAH ( U.P -EN MUHD SHAKIRIN BIN MUHD SHAH ) PADA ATAU SEBELUM 20 MEI 2011. SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN. TERIMA KASIH.

BORANG T6BKK 2011 (1901)

Tindakan : KAUNSELOR SEKOLAH MENENGAH