5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

BORANG RAYUAN KEMASUKAN PELAJAR KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011
oleh : ,
pada 04 May 2011

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SOTFCOPY BORANG RAYUAN KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011. SILA CETAK BORANG TERSEBUT DI KERTAS BERWARNA KUNING.

MOHON KAUNSELOR SEKOLAH UNTUK MENGEDARKAN BORANG TERSEBUT KEPADA PELAJAR-PELAJAR  YANG MEMBUAT RAYUAN.

BORANG YANG TELAH LENGKAP DIISI HENDAKLAH DIKUMPULKAN DAN DIHANTAR KE UNIT MENENGAH ( U.P -EN MUHD SHAKIRIN BIN MUHD SHAH ) PADA ATAU SEBELUM 20 MEI 2011. SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN. TERIMA KASIH.

BORANG T6BKK 2011 (1906)

Tindakan : KAUNSELOR SEKOLAH MENENGAH