Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

mohdasri
azrinzahari
JBC1030
Ermy
BORANG RAYUAN KEMASUKAN PELAJAR KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011
oleh : Cik Erny Binti Yahaya, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 04 May 2011

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SOTFCOPY BORANG RAYUAN KE TINGKATAN 6 BAWAH SESI 2011. SILA CETAK BORANG TERSEBUT DI KERTAS BERWARNA KUNING.

MOHON KAUNSELOR SEKOLAH UNTUK MENGEDARKAN BORANG TERSEBUT KEPADA PELAJAR-PELAJAR  YANG MEMBUAT RAYUAN.

BORANG YANG TELAH LENGKAP DIISI HENDAKLAH DIKUMPULKAN DAN DIHANTAR KE UNIT MENENGAH ( U.P -EN MUHD SHAKIRIN BIN MUHD SHAH ) PADA ATAU SEBELUM 20 MEI 2011. SEKIAN UNTUK MAKLUMAN DAN TINDAKAN. TERIMA KASIH.

BORANG T6BKK 2011 (1860)

Tindakan : KAUNSELOR SEKOLAH MENENGAH