LIN ,
MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN IBRAHIM, PEMBANTU OPERASI SJK(C) MASAI YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH HARI INI.SEMOGA ALLAH MERAHMATI ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN"

PENGEMASKINIAN DATA e-OPERASI BAGI TUJUAN ABM PERJAWATAN 2013 DI TALIAN e-OPERASI SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : ,
pada 10 Jul 2012

UNTUK MAKLUMAN, KPM BAHAGIAN SUMBER MANUSIA AKAN MENJALANKAN PERMOHONAN ABM PERJAWATAN DALAM TALIAN e-OPERASI BERMULA 16 JULAI 2012.

SEHUBUNGAN DENGAN ITU, SEMUA SEKOLAH MENENGAH DAN SEKOLAH RENDAH DIMINTA MENGEMASKINI DATA DI SISTEM e-OPERASI SELEWAT-LEWATNYA 15 JULAI 2012.

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SURAT SIARAN YANG BOLEH DIMUATURUN OLEH PIHAK SEKOLAH. SEKIAN UNTUK TINDAKAN DAN MAKLUMAN. TERIMA KASIH.

SURAT e_OPERASI (492)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR SERTA GURU DATA