Tuan Haji Jasni Bin Omar ,
Pegawai Pendidikan Daerah Pasir Gudang

"Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia.Kekuatan dan kemampuan mengecap kejayaan bergantung kepada komitmen semua pihak.Agenda PPPM menjadi asas dalam mencorak budaya kecemerlangan semua warga pendidikan khasnya di Daerah Pasir Gudang.Kita mempunyai kekuatan Barisan Pengetua dan Guru Besar serta penolong kanan yang mampu mengubah dan menentu kecemerlangan itu tadi.Sewajarnya semua guru terus menyokong penuh hasrat ,visi dan misi kita untuk memanusiakan manusia iaitu anak didik kita.Ini satu amanat yang kita galas dan wajib kita realisasikan secara realistik.Buat anak didik yang bakal menduduki peperiksaan UPSR,PT3,SPM,STPM dan STAM ,kami sentiasa mendoakan ketenangan dalam menduduki peperiksaan dan kecemerlangan dalam memperoleh keputusan.Satu Hati Ke Arah Satu Matlamat tetap menjadi ukuran dalam menterjemah niat kita semua."

PENGEMASKINIAN DATA e-OPERASI BAGI TUJUAN ABM PERJAWATAN 2013 DI TALIAN e-OPERASI SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Cik Erny Binti Yahaya, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 10 Jul 2012

UNTUK MAKLUMAN, KPM BAHAGIAN SUMBER MANUSIA AKAN MENJALANKAN PERMOHONAN ABM PERJAWATAN DALAM TALIAN e-OPERASI BERMULA 16 JULAI 2012.

SEHUBUNGAN DENGAN ITU, SEMUA SEKOLAH MENENGAH DAN SEKOLAH RENDAH DIMINTA MENGEMASKINI DATA DI SISTEM e-OPERASI SELEWAT-LEWATNYA 15 JULAI 2012.

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SURAT SIARAN YANG BOLEH DIMUATURUN OLEH PIHAK SEKOLAH. SEKIAN UNTUK TINDAKAN DAN MAKLUMAN. TERIMA KASIH.

SURAT e_OPERASI (475)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR SERTA GURU DATA