5 September 2016

17 Oktober 2016

Semua GPI pasir Gudang ,
Talhah PEKDIS PG

"Tahniah diucapkan kepada kontinjenPekdis PG kerana berjaya muncul sebagai juara keseluruhan di Karnival Sukan Pekdis Negeri Johor. PEKDIS PG merangkul Johan Futsal, Johan Bola jaring, Naib Johan Pingpong, Naib Johan Bowling (L) & Suku akhir Badminton. Semoga kecemerlangan akan berterusan di kejohanan sukan pekdis kebangsaan di Perak nanti"

PENGEMASKINIAN DATA e-OPERASI BAGI TUJUAN ABM PERJAWATAN 2013 DI TALIAN e-OPERASI SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : ,
pada 10 Jul 2012

UNTUK MAKLUMAN, KPM BAHAGIAN SUMBER MANUSIA AKAN MENJALANKAN PERMOHONAN ABM PERJAWATAN DALAM TALIAN e-OPERASI BERMULA 16 JULAI 2012.

SEHUBUNGAN DENGAN ITU, SEMUA SEKOLAH MENENGAH DAN SEKOLAH RENDAH DIMINTA MENGEMASKINI DATA DI SISTEM e-OPERASI SELEWAT-LEWATNYA 15 JULAI 2012.

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SURAT SIARAN YANG BOLEH DIMUATURUN OLEH PIHAK SEKOLAH. SEKIAN UNTUK TINDAKAN DAN MAKLUMAN. TERIMA KASIH.

SURAT e_OPERASI (491)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR SERTA GURU DATA