L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

mdzanpkg
arif
hansjebat
mazlin
ushazrul
PENGEMASKINIAN DATA e-OPERASI BAGI TUJUAN ABM PERJAWATAN 2013 DI TALIAN e-OPERASI SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Cik Erny Binti Yahaya, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 10 Jul 2012

UNTUK MAKLUMAN, KPM BAHAGIAN SUMBER MANUSIA AKAN MENJALANKAN PERMOHONAN ABM PERJAWATAN DALAM TALIAN e-OPERASI BERMULA 16 JULAI 2012.

SEHUBUNGAN DENGAN ITU, SEMUA SEKOLAH MENENGAH DAN SEKOLAH RENDAH DIMINTA MENGEMASKINI DATA DI SISTEM e-OPERASI SELEWAT-LEWATNYA 15 JULAI 2012.

BERSAMA-SAMA INI DISERTAKAN SURAT SIARAN YANG BOLEH DIMUATURUN OLEH PIHAK SEKOLAH. SEKIAN UNTUK TINDAKAN DAN MAKLUMAN. TERIMA KASIH.

SURAT e_OPERASI (476)

Tindakan : PENGETUA DAN GURU BESAR SERTA GURU DATA