Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

PROGRAM SHEILDS ANJURAN AADK DAERAH JOHOR BAHRU
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 12 Oct 2017

Pengetua,

SMK Sungai Tiram

SMK Pasir gudang 2

SMK Pasir Gudang 3

SMK Taman Rinting 2

SMK Taman Molek

SMK Seri Alam 2

SMK Taman Daya 2

Tuan,

PROGRAM SAYANGI HIDUP ELAK DERITA SELAMANYA (SHEILDS) ANJURAN AADK DAERAH JOHOR BAHRU

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk dan surat dari Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) Daerah Johor Bahru ruj:AADKNJ 20/3/2-2 bertarikh 21 September 2017 adalah berkaitan.

2.      Sukacita dimaklumkan pelajar sekolah tuan telah dipilih untuk menyertai program tersebut mengikut ketetapan berikut.

Nama program   :    Program SHIELDS

Tarikh                :    22 - 24 Oktober 2017 (Ahad - Selasa)

Masa                  :    10.00 pagi berkumpul di PPD Pasir Gudang (pengangkutan disediakan)

Tempat              :     Kompleks Rakan Muda Sukan Air dan Udara (KRAMSAU) Desaru Kota Tinggi, Johor

Peserta              :     Pelajar berisiko/positif Ujian Urin Menengah Atas

1. SMK Sungai Tiram   -  1 orang

2. SMK Pasir gudang 2 - 1 orang

3. SMK Pasir gudang 3 - 1 orang

4. SMK Taman Rinting 2 - 1 orang

5. SMK Taman Molek   - 1 orang

6. SMK Seri Alam 2     - 1 orang

7. SMK Taman Daya 2 - 4 orang

Fasilatator                1: En Reezal bin Shamsudin     -  SMK Bandar Seri Alam

2. En Anuar bin Ahmad            -  SMK Sungai Tiram

Pihak sekolah dikehendaki menguruskan pengangkutan pelajar ke PPD Pasir Gudang dan dari PPD ke

rumah semasa pulang.Pelajar diminta membawa pakaian sukan, peralatan kebersihan diri dan lain-lain

keperluan yang sesuai.Segala maklumat terkini akan disampaikan dari masa ke semasa.

3.      Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohamad Don bin Mohd Jadi Penyelia Kanan HEM, PPD Pasir Gudang di talian 019 7076747.

Sekian .Terima kasih.

Shields 2 (31)