ROKIAH MD YUNOS ,
UNIT AKADEMIK

"SALAM RAMADHAN KEPADA SEMUA WARGA KERJA PPD PASIR GUDANG AGAR RAMADHAN TAHUN INI DAPAT DILALUI DENGAN PENUH KESABARAN. HARAPAN AGAR IBADAH KITA MENDAPAT GANJARAN DARI NYA..."

BENGKEL VERIFIKASI DATA RASMI DALAM APLIKASI APDM DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 15 Jun 2017

Pengetua dan Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

BENGKEL VERIFIKASI DATA RASMI DALAM APLIKASI PENGKALAN DATA MURID (APDM) DI MODUL PENGURUSAN MURID (MPM) DAERAH PASIR GUDANG 2017

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Hal Ehwal Murid, PPD Pasir Gudang akan mengadakan Bengkel Verifikasi Data Rasmi KPM kepada semua Penolong Kanan HEM bagi tahun 2017 mengikut ketentuan di bawah.

Tarikh      : 19 Jun 2017 (Isnin)

Masa        : 11.00 pagi - 4.00 petang

Tempat     : SK Taman Johor Jaya 5

3.         Sehubungan dengan itu, tuan dipohon untuk memberi pelepasan kepada Penolong Kanan HEM sekolah tuan untuk hadir ke sesi bengkel berkenaaan.Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohamad Don bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan HEM PPD Pasir Gudang di talian 019 7076747. Kerjasama tuan dalam perkara ini amatlah diharapkan.

Sekian.Terima kasih.

Tindakan : PENGETUA /GURU BESAR