Tarikh Penting

UPSR

11 September 2017


PT3

9 Oktober 2017


SPM

6 November 2017


STAM

23 Oktober 2017


Buku Pelawat

ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       14 pelawat di talian
BENGKEL VERIFIKASI DATA RASMI DALAM APLIKASI APDM DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 15 Jun 2017

Pengetua dan Guru Besar

Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang

 

Tuan,

BENGKEL VERIFIKASI DATA RASMI DALAM APLIKASI PENGKALAN DATA MURID (APDM) DI MODUL PENGURUSAN MURID (MPM) DAERAH PASIR GUDANG 2017

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa Unit Hal Ehwal Murid, PPD Pasir Gudang akan mengadakan Bengkel Verifikasi Data Rasmi KPM kepada semua Penolong Kanan HEM bagi tahun 2017 mengikut ketentuan di bawah.

            Tarikh      : 19 Jun 2017 (Isnin)

            Masa        : 11.00 pagi - 4.00 petang

            Tempat     : SK Taman Johor Jaya 5

3.         Sehubungan dengan itu, tuan dipohon untuk memberi pelepasan kepada Penolong Kanan HEM sekolah tuan untuk hadir ke sesi bengkel berkenaaan.Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohamad Don bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan HEM PPD Pasir Gudang di talian 019 7076747. Kerjasama tuan dalam perkara ini amatlah diharapkan.

Sekian.Terima kasih.

 


Tindakan : PENGETUA /GURU BESAR
Cetak