ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

MEMOHON KELULUSAN MENJUAL DAN MENYENARAIKAN PRODUK BISKUT MAMEE MONSTER BISKIDZ KE DALAM PROGRAM RMT DI KANTIN DAN KOPERASI SEKOLAH SELURUH MALAYSIA UNTUK SESI 2017
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 20 Apr 2017

Adalah dengan segala hormatnya surat dari Jabatan Pendidikan Negeri Johor bil. JPNJ.HEM(36)100-19/4JLD17 () bertarikh 18 April 2017 dan surat dari Kementerian Pendidikan Malaysia bil.KPM.600-10/22/6 Jld.37(95) bertarikh 27 Mac 2017 adalah dirujuk dan berkaitan.

2.       Sehubungan dengan itu bersama-sama ini dilampirkan surat-surat tersebut untuk rujukan dan tindakan pihak tuan.

3.       Sekian.Teima kasih.

Surat memohon kelulusan menyenarai produk Mamee dalam RMT dan Koperasi (307)

Tindakan : PENGETUA /GURU BESAR