FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

KWAPM ONLINE : SENARAI SEKOLAH-SEKOLAH YANG TELAH DIPERAKUI OLEH PENGETUA/GURU BESAR SEHINGGA 19 MAC 2017
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 20 Mar 2017

Adalah dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.          Bersama ini disertakan senarai sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang yang telah memperakui permohanan KWAPM Online sehingga 19 Mac 2017 jam 12.00 tengah malam.

3.          Sekian untuk semakan dan tindakan tuan.Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohamad Don bin Mohd Jadi ,Penyelia Kanan HEM PPD Pasir Gudang di talian 019 7076747.

Sekian.Terima kasih.

Senarai semak perakuan PGB KWAPM 2017 (325)

Tindakan : PENGETUA /GURU BESAR