ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

KWAPM ONLINE : SENARAI SEKOLAH-SEKOLAH YANG TELAH DIPERAKUI OLEH PENGETUA/GURU BESAR SEHINGGA 19 MAC 2017
oleh : En. Mohamad Don Bin Mohd Jadi, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 20 Mar 2017

Adalah dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.          Bersama ini disertakan senarai sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang yang telah memperakui permohanan KWAPM Online sehingga 19 Mac 2017 jam 12.00 tengah malam.

3.          Sekian untuk semakan dan tindakan tuan.Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Mohamad Don bin Mohd Jadi ,Penyelia Kanan HEM PPD Pasir Gudang di talian 019 7076747.

Sekian.Terima kasih.

Senarai semak perakuan PGB KWAPM 2017 (329)

Tindakan : PENGETUA /GURU BESAR