Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

PENGURUSAN PERMOHONAN BIASISWA BKP /BKPU 2011
oleh : En. Daud Bin Othman, Penyelia Kanan Pembangunan Kemanusiaan
pada 21 Mar 2011

Dengan segala hormatnya perkara di atas di rujuk.

Untuk makluman tuan Data SMM murid yang layak memohon BKP/BKPU boleh disemak secara atas talian http:// apps.moe.gov.my/biasiswa pada 20-25 Mac 2011.

Permohonan anugerah baru BKP/BKPU secara atas talian bagi negeri Johor telah ditetapkan pada 10-16 April 2011. Pihak kami ingin mengingatkan tuan adalah bertanggungjawab mengikut prosedur , sebarang kegagalan untuk mengambil tindakan boleh menyebabkan pelajar tuan gagal dianugerahkan biasiswa berkenaan.

Surat dari JPNJ : JPNJ.HEM.(36)/100-19/4/2/1/JLD 3 (   ) telah diedar kepada semua sekolah menengah dalam PPD Pasir Gudang pada 18 Mac 2011. Segala masalah dan pertanyaan untuk Key In,  sila hubungi Pn Siti Sakora Wahab - 0197211184 dan Pn Aspelela Jaafar - 0177152099

Tindakan : GPK HEM DAN GURU BIASISWA