L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

rokiah
don
fujimuri
PENGURUSAN PERMOHONAN BIASISWA BKP /BKPU 2011
oleh : En. Daud Bin Othman, Penyelia Kanan Hal Ehwal Murid
pada 21 Mar 2011

Dengan segala hormatnya perkara di atas di rujuk.

Untuk makluman tuan Data SMM murid yang layak memohon BKP/BKPU boleh disemak secara atas talian http:// apps.moe.gov.my/biasiswa pada 20-25 Mac 2011.

Permohonan anugerah baru BKP/BKPU secara atas talian bagi negeri Johor telah ditetapkan pada 10-16 April 2011. Pihak kami ingin mengingatkan tuan adalah bertanggungjawab mengikut prosedur , sebarang kegagalan untuk mengambil tindakan boleh menyebabkan pelajar tuan gagal dianugerahkan biasiswa berkenaan.

Surat dari JPNJ : JPNJ.HEM.(36)/100-19/4/2/1/JLD 3 (   ) telah diedar kepada semua sekolah menengah dalam PPD Pasir Gudang pada 18 Mac 2011. Segala masalah dan pertanyaan untuk Key In,  sila hubungi Pn Siti Sakora Wahab - 0197211184 dan Pn Aspelela Jaafar - 0177152099

Tindakan : GPK HEM DAN GURU BIASISWA