FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

rizal
syahrir
rokiah
suhailasapuan
JBA1131
KEMASUKAN SEMUA MARKAH KERJA KURSUS SPM 2013.
oleh : ,
pada 10 Sep 2013

Setiausaha Peperiksaan SPM,

Melalui:

Pengetua,

Sekolah-sekolah Menengah

Bantuan Kerajaan & Swasta,

Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Adalah dengan hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2.    Sehubungan dengan itu mohon kerjasama dari pihak tuan untuk memasukkan dan menghantar markah semua Kerja Kursus SPM 2013 di dalam SPAT.   Tarikh tutup sebelum atau pada 15 September 2013

3.  Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Norazrin bin Zahari Pen. PPD PBS di talian 019-7346971.

Sekian, harap maklum dan terima kasih.

Tindakan : PENGETUA, SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG (UP: SETIAUSAHA PEPERIKSAAN SPM)