Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

KEMASUKAN SEMUA MARKAH KERJA KURSUS SPM 2013.
oleh : ,
pada 10 Sep 2013

Setiausaha Peperiksaan SPM,

Melalui:

Pengetua,

Sekolah-sekolah Menengah

Bantuan Kerajaan & Swasta,

Daerah Pasir Gudang.

Tuan,

Adalah dengan hormatnya perkara diatas adalah dirujuk.

2.    Sehubungan dengan itu mohon kerjasama dari pihak tuan untuk memasukkan dan menghantar markah semua Kerja Kursus SPM 2013 di dalam SPAT.   Tarikh tutup sebelum atau pada 15 September 2013

3.  Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Norazrin bin Zahari Pen. PPD PBS di talian 019-7346971.

Sekian, harap maklum dan terima kasih.

Tindakan : PENGETUA, SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAERAH PASIR GUDANG (UP: SETIAUSAHA PEPERIKSAAN SPM)