ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
KEMASUKAN MARKAH PRESTASI PBS.
oleh : ,
pada 28 Jun 2012

Tuan,

Perkara di atas adalah dirujuk.

Sehubungan dengan itu, diminta penyelaras PBS memastikan guru-guru memasukan markah prestasi pelajar bagi  tahun 1 & 2 untuk Sekolah Rendah dan Tingkatan 1 untuk Sekolah Menengah.  Pihak kami mendapati ada lagi sekolah-sekolah yang masih belum memasukkan markah prestasi berkenaan.

Sila masukkan markah prestasi dari sekolah tuan puan dengan kadar segera. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Norazrin bin Zahari, Pen. PPD PBS, PPD Pasir Gudang ditalian 019-7346971.

Sekian, harap maklum dan terima kasih.

Tindakan : PENYELARAS PBS, SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH DAERAH PASIR GUDANG.