Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

KEMASUKAN MARKAH PRESTASI PBS.
oleh : ,
pada 28 Jun 2012

Tuan,

Perkara di atas adalah dirujuk.

Sehubungan dengan itu, diminta penyelaras PBS memastikan guru-guru memasukan markah prestasi pelajar bagi  tahun 1 & 2 untuk Sekolah Rendah dan Tingkatan 1 untuk Sekolah Menengah.  Pihak kami mendapati ada lagi sekolah-sekolah yang masih belum memasukkan markah prestasi berkenaan.

Sila masukkan markah prestasi dari sekolah tuan puan dengan kadar segera. Sebarang pertanyaan, sila hubungi En. Norazrin bin Zahari, Pen. PPD PBS, PPD Pasir Gudang ditalian 019-7346971.

Sekian, harap maklum dan terima kasih.

Tindakan : PENYELARAS PBS, SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH DAERAH PASIR GUDANG.