Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

BAHAN EDARAN TAKLIMAT KRITERIA KECEMERLANGAN BAGI URUSAN KENAIKAN PANGKAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (PPP) DI KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA PADA 18 SEPTEMBER 2013
oleh : En. Mohd Azra Bin Abd Aziz, Penolong Pegawai Tadbir
pada 11 Sep 2013

Pengetua & Guru Besar

Sekolah Sekolah Daerah

Pasir Gudang,

Tuan / Puan,

Sukacita dan dengan segala hornatnya perkara di atas di rujuk

Bersama sama ini dipanjangkan bahan bahan bagi taklimat yang akan diadakan pada 18 September 2013, sepertimana dimaklumkan melalui berita sebelum ini.

Bagi tujuan melancarkan sesi taklimat tersebut, tuan puan diminta untuk memuat turun dan mencetak bahan bahan yang diedarkan untuk di bawa bersama pada hari taklimat tersebut.

Bahan bahan edaran tersebut boleh dimuat turun bersama berita ini.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan / puan , terima kasih.

slide 1 (802)
slide 2 (684)