Semua Warga Pendidikan ,
Hj Mohd Saleh Bin Abd Hamid KPT Unit Kewangan PPD Pasir Guda

"Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan salam sejahtera. Saya Mohd Saleh Bin Abd Hamid, Ketua Pembantu Tadbir Kewangan W22 PPD Pasir Gudang (Pengasas Aplikasi PATSKOM) akan menamatkan perkhidmatan (bersara) pada 01 Feb 2015. Saya dengan rasa rendah diri menyusun sepuluh jari memohon ribuan ampun dan maaf kepada tuan/puan sekiranya ada melakukan sebarang kesalahan, kesilapan, terkasar bahasa, tingkah laku dan apa jua kekurangan sepanjang menjalankan tugas dalam perkhidmatan saya. Saya juga memohon agar tuan/puan dapat menghalalkan apa jua sumbangan yang telah diberikan samada dari segi tenaga, idea-idea, makan minum dan lain-lain dalam usaha membantu saya semasa menjalakan tugas. Begitu juga sebaliknya apa jua kesilapan & kesalahan tuan/puan terhadap diri saya,saya sedia memaafkan termasuk menghalalkan makan & minum yang telah diberikan. Akhir kata saya memohon tuan/puan dapat mendoakan agar saya sentiasa diberi kebahagian, kesihatan tubuh badan dan sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt didunia dan diakhirat. Sekian terima kasih. Wassalam."

BAHAN EDARAN TAKLIMAT KRITERIA KECEMERLANGAN BAGI URUSAN KENAIKAN PANGKAT PEGAWAI PERKHIDMATAN PENDIDIKAN (PPP) DI KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA PADA 18 SEPTEMBER 2013
oleh : En. Mohd Azra Bin Abd Aziz, Penolong Pegawai Tadbir
pada 11 Sep 2013

Pengetua & Guru Besar

Sekolah Sekolah Daerah

Pasir Gudang,

Tuan / Puan,

Sukacita dan dengan segala hornatnya perkara di atas di rujuk

Bersama sama ini dipanjangkan bahan bahan bagi taklimat yang akan diadakan pada 18 September 2013, sepertimana dimaklumkan melalui berita sebelum ini.

Bagi tujuan melancarkan sesi taklimat tersebut, tuan puan diminta untuk memuat turun dan mencetak bahan bahan yang diedarkan untuk di bawa bersama pada hari taklimat tersebut.

Bahan bahan edaran tersebut boleh dimuat turun bersama berita ini.

Sekian untuk makluman dan tindakan tuan / puan , terima kasih.

slide 1 (804)
slide 2 (685)