ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

SEGERA : PENGAMBILAN BAHAN PENTAKSIRAN BAGI PT3
oleh : Pn. Norazliana binti Abd Rahman, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 14 Jun 2017

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA,

UNTUK MAKLUMAN PIHAK TUAN, PENGAMBILAN BAHAN A4 PT3 AKAN BERMULA PADA 14 JUN 2017 - 22 JUN 2017.

SEBARANG MASALAH ATAU KEMUSYKILAN SILA BERHUBUNG DENGAN EN. NUR ISWAN BIN YUSOF, PEN. PPD PBS DI TALIAN 019-7594540

DISERTAKAN LAMPIRAN DOKUMEN UNTUK DI MUAT TURUN DAN PERHATIAN PIHAK TUAN.

SEKIAN, TERIMA KASIH

SENARAI PENERIMAAN A4 UNTUK PT3 (172)

Tindakan : PENGETUA