Tarikh Penting

UPSR

11 September 2017


PT3

9 Oktober 2017


SPM

6 November 2017


STAM

23 Oktober 2017


Buku Pelawat

ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       8 pelawat di talian
PROGRAM ZIARAH MESRA HARI GURU DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : ,
pada 20 Apr 2017

Tuan,

PROGRAM ZIARAH MESRA HARI GURU DAERAH PASIR GUDANG 2017

Sukacita dimaklumkan Jawatankuasa Pengelola Perayaan Hari Guru Daerah Pasir Gudang Tahun 2017 akan menganjurkan Program Ziarah Mesra untuk murid-murid miskin dan guru-guru yang sedang sakit. Sehubungan dengan perkara itu, pihak sekolah dimohon mencadangkan murid dan guru bagi tujuan tersebut melalui menerusi e-borang di http://bit.ly/gurusakitmuridmiskin selewat-lewatnya pada 25 April 2017 (Selasa).

 

Segala kerjasama dan perhatian tuan dalam perkara ini adalah amat dihargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Encik Nezhan bin Md Esa (SMK Taman Mount Austin) di talian 013-7235771.

Sekian, terima kasih.

 

GURU PEMBINA NEGARA BANGSA

 


Tindakan : Pengetua dan Guru Besar
Cetak