Tarikh Penting

UPSR

11 September 2017


PT3

9 Oktober 2017


SPM

6 November 2017


STAM

23 Oktober 2017


Buku Pelawat

FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "
Papar/Isi

Muat Turun Fail

lagi....

Pengguna Online

       28 pelawat di talian
PROGRAM ZIARAH MESRA HARI GURU DAERAH PASIR GUDANG 2017
oleh : En. Rohaizad Bin Mohd Hanafiah, Penolong PPD Perhubungan
pada 20 Apr 2017

Tuan,

PROGRAM ZIARAH MESRA HARI GURU DAERAH PASIR GUDANG 2017

Sukacita dimaklumkan Jawatankuasa Pengelola Perayaan Hari Guru Daerah Pasir Gudang Tahun 2017 akan menganjurkan Program Ziarah Mesra untuk murid-murid miskin dan guru-guru yang sedang sakit. Sehubungan dengan perkara itu, pihak sekolah dimohon mencadangkan murid dan guru bagi tujuan tersebut melalui menerusi e-borang di http://bit.ly/gurusakitmuridmiskin selewat-lewatnya pada 25 April 2017 (Selasa).

 

Segala kerjasama dan perhatian tuan dalam perkara ini adalah amat dihargai dan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Encik Nezhan bin Md Esa (SMK Taman Mount Austin) di talian 013-7235771.

Sekian, terima kasih.

 

GURU PEMBINA NEGARA BANGSA

 


Tindakan : Pengetua dan Guru Besar
Cetak