FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

KEJOHANAN GOLF TERTUTUP HARI GURU DAERAH PASIR GUDANG TAHUN 2017
oleh : En. Rohaizad Bin Mohd Hanafiah, Penolong PPD Perhubungan
pada 20 Apr 2017

Tuan,

KEJOHANAN GOLF TERTUTUP HARI GURU DAERAH PASIR GUDANG TAHUN 2017

Sukcita dimaklumkan Jawatankuasa Pengelola Hari Guru Daerah Pasir Gudang akan menganjurkan Kejohanan Golf Tertutup Hari Guru Daerah Pasir Gudang yang merangkumi 2 aktiviti iaitu Mini Golf Beginers & Kejohanan Golf Senior. Butiran kejohanan adalah seperti berikut :

MINI GOLF BEGINERS (DRIVING RANGE)

Tarikh : 11 Mei 2017 (Khamis)

Masa  : 2.00 petang

Tempat : Permas Jaya Driving Range

Bayaran Penyertaan  : RM 15.00

Tarikh Akhir Pendaftaran : 04 Mei 2017

[Sila hubungi Encik Mohd Hilmi bin Muhamad (SK Taman Puteri Wangsa) di talian 013 - 3524109]

KEJOHANAN GOLF SENIOR (18 LUBANG)

Tarikh : 19 Mei 2017 (Jumaat)

Masa : 8.00 pagi

Tempat: Starhill Golf & Country Club, Kempas, Johor Bahru, Johor.

Bayaran Penyertaan : RM100.00

Tarikh Akhir Pendaftaran : 04 Mei 2017

[Sila hubungi Encik Jafar bin Bohari (SK Kangka Tebrau) di talian 019 - 7571466]

Kerjasama tuan dipohon untuk memanjangkan pemakluman ini kepada warga sekolah tuan untuk makluman dan tindakan selanjutnya. Semoga dengan penyertaan dalam kalangan warga pendidikan daerah Pasir Gudang dalam kejohanan ini akan memeriahkan lagi sambutan Hari Guru pada tahun ini.

Sebarang pertanyaan berhubung aktiviti lain yang turut dianjurkan sepanjang Perayaan Hari Guru Peringkat Daerah Pasir Gudang Tahun 2017 sila hubungi Encik Rohaizad bin Mohd Hanafiah (Penolong PPD Perhubungan) di talian 07-3881210 sambungan 208.

Sekian, terima kasih.

GURU PEMBINA NEGARA BANGSA