LIN ,
MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN IBRAHIM, PEMBANTU OPERASI SJK(C) MASAI YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH HARI INI.SEMOGA ALLAH MERAHMATI ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN"

PENGISIAN ABM KEWANGAN 2018 BAGI SEKOLAH-SEKOLAH RENDA DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Cik Aisyah Binti Adanan, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 09 Jan 2017

Perhatian kepada semua Guru Besar, Guru Penolong Kanan Pentadbiran dan Pembantu Tadbir Sekolah Rendah daerah Pasir Gudang.

2.   Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan untuk melengkapkan ABM Kewangan 2018 dengan kadar segera dan menghantar semula ABM Kewangan tersebut secara softcopy (menggunakan aplikasi Telegram Group Portal Rasmi MGB) sebelum atau pada 15 Januari 2017 (Ahad). Berikut dilampirkan borang dan catatan ABM Kewangan 2018 untuk tindakan dan makluman.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

ABM SEKOLAH RENDAH 2018 (239)