LIN ,
MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN IBRAHIM, PEMBANTU OPERASI SJK(C) MASAI YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH HARI INI.SEMOGA ALLAH MERAHMATI ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DALAM KALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN"

KURSUS PEMBANTU PENGURUSAN MURID (PENDIDIKAN KHAS) SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : ,
pada 23 May 2012

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.  Sukacita dimaklumkan, Unit Latihan PPD Pasir Gudang akan mengadakan kursus mengenai Bantuan Kecemasan dan Urutan Refleksiologi bagi Pembantu Pengurusan Murid (Pendidikan Khas). Butiran mengenai kursus adalah seperti berikut :-

Tarikh   :  28 Mei dan 29 Mei 2012

Tempat :  Dewan Sekolah, SK Seri Alam 2

Masa     :  8.00 pagi - 5.00 petang

3.  Sehubungan dengan itu, semua Pembantu Pengurusan Murid (Pendidikan Khas) diwajibkan hadir ke kursus tersebut. Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Hussin bin Hamidon di talian 07-3881210.

Tindakan : SEMUA PEMBANTU PENGURUSAN MURID (PENDIDIKAN KHAS)