L.SUBRAMANIAM ( GURU BESAR) ,
SJK(T) LDG ULU TIRAM./ Pengerusi MGB T Daerah PG

" Diucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDLFITRI kepada Pegawai PPD PG dan Semua warga PPD PG serta Guru Besar,Guru-guru dan Murid Daerah Pasir Gudang sekalian .Semoga hari lebaran ini membawa kegembiraan bersama keluarga tercinta.Maaf Zahir dan Batin. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. "

KURSUS PEMBANTU PENGURUSAN MURID (PENDIDIKAN KHAS) SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PASIR GUDANG
oleh : Cik Aisyah Binti Adanan, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 23 May 2012

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2.  Sukacita dimaklumkan, Unit Latihan PPD Pasir Gudang akan mengadakan kursus mengenai Bantuan Kecemasan dan Urutan Refleksiologi bagi Pembantu Pengurusan Murid (Pendidikan Khas). Butiran mengenai kursus adalah seperti berikut :-

Tarikh   :  28 Mei dan 29 Mei 2012

Tempat :  Dewan Sekolah, SK Seri Alam 2

Masa     :  8.00 pagi - 5.00 petang

3.  Sehubungan dengan itu, semua Pembantu Pengurusan Murid (Pendidikan Khas) diwajibkan hadir ke kursus tersebut. Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Hussin bin Hamidon di talian 07-3881210.

Tindakan : SEMUA PEMBANTU PENGURUSAN MURID (PENDIDIKAN KHAS)