ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

JEMPUTAN PESERTA KE KURSUS INTEGRITI KEPIMPINAN
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 17 Jul 2017

Perhatian kepada Pengetua dan Guru Besar (seperti dilampiran) Sekolah-sekolah Daerah Pasir Gudang.

Dengan segala hormatnya, perkara diatas adalah dirujuk.

2.      Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Jemputan Peserta Ke Kursus Integriti Kepimpinan akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

Tarikh      : 22 dan 23 Julai 2017(Sabtu dan Ahad)

Masa        : 8.00pagi (22 Julai 2017)

Tempat     : Savannah Hill Resort, Ulu Tiram, Johor.

3.       Seubungan itu, mohon kerjasama tuan untuk mengarah dan membenarkan guru-guru (seperti dilampiran) untuk hadir ke jemputan tersebut. Tuan juga boleh membuat tuntutan perjalanan mengikut pekelililng yang berkuatkuasa sekarang. Tuan juga digalakkan untk berkongsi kenderaan sebagai langkah penjimatan. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan Pn. Nurulsalwan binti Sudirman- Kaunselor Organisasi ditalian 07-3881210 sambungan 208.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

SURAT JEMPUTAN KE KURSUS INTEGERITI KEPIMPINAN (499)