ROKIAH MD YUNOS ,
UNIT AKADEMIK

"SALAM RAMADHAN KEPADA SEMUA WARGA KERJA PPD PASIR GUDANG AGAR RAMADHAN TAHUN INI DAPAT DILALUI DENGAN PENUH KESABARAN. HARAPAN AGAR IBADAH KITA MENDAPAT GANJARAN DARI NYA..."

oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Pengetua

Sekolah-sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

TAKLIMAT DAN PERSIAPAN TEMPAT BAGI KURSUS MENDEPANI INTEGRITI DALAM KERJAYA PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DAERAH PASIR GUDANG BAGI TAHUN 2017.

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa satu Taklimat dan Persiapan Tempat Bagi Kursus Mendepani Integriti Dalam Kerjaya Pembantu Makmal Sekolah-sekolah Menengah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang Bagi Tahun 2017.

Tarikh : 20 Mac 2017 (isnin)

Masa : 2.00 petang hingga 5.00 petang

Tempat : Makmal Biologi, SMK Taman Scientex

3. Sehubungan itu, kehadiran pihak tuan adalah DIWAJIBKAN. Kerjasama dan perhatian pihak tuan terhadap perkara ini amat dihargai. Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan En Razali Bin Ismail di talian 012-7704763, Pengerusi PMPG.

Sekian, terima kasih.

SURAT PANGGILAN DAN SENARAI NAMA (116)

Tindakan : PENGETUA