FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Pengetua

Sekolah-sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

TAKLIMAT DAN PERSIAPAN TEMPAT BAGI KURSUS MENDEPANI INTEGRITI DALAM KERJAYA PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DAERAH PASIR GUDANG BAGI TAHUN 2017.

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa satu Taklimat dan Persiapan Tempat Bagi Kursus Mendepani Integriti Dalam Kerjaya Pembantu Makmal Sekolah-sekolah Menengah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang Bagi Tahun 2017.

Tarikh : 20 Mac 2017 (isnin)

Masa : 2.00 petang hingga 5.00 petang

Tempat : Makmal Biologi, SMK Taman Scientex

3. Sehubungan itu, kehadiran pihak tuan adalah DIWAJIBKAN. Kerjasama dan perhatian pihak tuan terhadap perkara ini amat dihargai. Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan En Razali Bin Ismail di talian 012-7704763, Pengerusi PMPG.

Sekian, terima kasih.

SURAT PANGGILAN DAN SENARAI NAMA (96)

Tindakan : PENGETUA