ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Pengetua

Sekolah-sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

TAKLIMAT DAN PERSIAPAN TEMPAT BAGI KURSUS MENDEPANI INTEGRITI DALAM KERJAYA PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DAERAH PASIR GUDANG BAGI TAHUN 2017.

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa satu Taklimat dan Persiapan Tempat Bagi Kursus Mendepani Integriti Dalam Kerjaya Pembantu Makmal Sekolah-sekolah Menengah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang Bagi Tahun 2017.

Tarikh : 20 Mac 2017 (isnin)

Masa : 2.00 petang hingga 5.00 petang

Tempat : Makmal Biologi, SMK Taman Scientex

3. Sehubungan itu, kehadiran pihak tuan adalah DIWAJIBKAN. Kerjasama dan perhatian pihak tuan terhadap perkara ini amat dihargai. Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan En Razali Bin Ismail di talian 012-7704763, Pengerusi PMPG.

Sekian, terima kasih.

SURAT PANGGILAN DAN SENARAI NAMA (117)

Tindakan : PENGETUA