FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Pengetua

Sekolah-sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang

Tuan,

TAKLIMAT DAN PERSIAPAN TEMPAT BAGI KURSUS MENDEPANI INTEGRITI DALAM KERJAYA PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN DAERAH PASIR GUDANG BAGI TAHUN 2017.

Dengan segala hormatnya perkara di atas dirujuk.

2. Dimaklumkan bahawa satu Taklimat dan Persiapan Tempat Bagi Kursus Mendepani Integriti Dalam Kerjaya Pembantu Makmal Sekolah-sekolah Menengah Kebangsaan Daerah Pasir Gudang Bagi Tahun 2017.

Tarikh : 20 Mac 2017 (isnin)

Masa : 2.00 petang hingga 5.00 petang

Tempat : Makmal Biologi, SMK Taman Scientex

3. Sehubungan itu, kehadiran pihak tuan adalah DIWAJIBKAN. Kerjasama dan perhatian pihak tuan terhadap perkara ini amat dihargai. Sebarang pertanyaan sila berhubung dengan En Razali Bin Ismail di talian 012-7704763, Pengerusi PMPG.

Sekian, terima kasih.

SURAT PANGGILAN DAN SENARAI NAMA (112)

Tindakan : PENGETUA