FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

TAKLIMAT PERMURNIAN MODUL LATIHAN PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH MENEGAH DAERAH PASIR GUDANG TAHUN 2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Perhatian kepada Pengetua sekolah-sekolah Menegah Daerah Pasir Gudang (seperti dilampiran)

SMK Taman Scientex

SMK Taman Daya

SMK Pasir Gudang 2

SMK Taman Desa Jaya

SMK Bandar Seri Alam

SMK Taman Desa Cemerlang

SMK Taman Megah Ria

SMK Taman Daya 2.

2.      Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Taklimat permurnian Modul Latihan Pembantu Makmal Sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

Tarikh    : 20 Mac 2017(Isnin)

Masa      : 8.00pagi hingga 1.00petang

Tempat   : Bilik Mesyuarat Delonix Regia, SMK Taman Scientex

3.      Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan Pembantu Makmal dibawah seliaan tuan untuk hadir ke taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan En. Razali bin Ismail- Pengerusi PMPG di talian 012-7704763.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

SURAT PANGGILAN TAKLIMAT (67)