Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Arwah Hjh Noorani Binti Ismail [Penolong PPD BM (Men)] yang telah kembali ke Rahmatullah jam 4 ptg pada 27 Ogos 2017(Ahad). Semoga Arwah ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman dan dipermudahkan segala urusan keluarga beliau."

imran
rokiah
TAKLIMAT PERMURNIAN MODUL LATIHAN PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH MENEGAH DAERAH PASIR GUDANG TAHUN 2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Perhatian kepada Pengetua sekolah-sekolah Menegah Daerah Pasir Gudang (seperti dilampiran)

SMK Taman Scientex

SMK Taman Daya

SMK Pasir Gudang 2

SMK Taman Desa Jaya

SMK Bandar Seri Alam

SMK Taman Desa Cemerlang

SMK Taman Megah Ria

SMK Taman Daya 2.

2.      Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Taklimat permurnian Modul Latihan Pembantu Makmal Sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

Tarikh    : 20 Mac 2017(Isnin)

Masa      : 8.00pagi hingga 1.00petang

Tempat   : Bilik Mesyuarat Delonix Regia, SMK Taman Scientex

3.      Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan Pembantu Makmal dibawah seliaan tuan untuk hadir ke taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan En. Razali bin Ismail- Pengerusi PMPG di talian 012-7704763.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

SURAT PANGGILAN TAKLIMAT (69)