ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

TAKLIMAT PERMURNIAN MODUL LATIHAN PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH MENEGAH DAERAH PASIR GUDANG TAHUN 2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Perhatian kepada Pengetua sekolah-sekolah Menegah Daerah Pasir Gudang (seperti dilampiran)

SMK Taman Scientex

SMK Taman Daya

SMK Pasir Gudang 2

SMK Taman Desa Jaya

SMK Bandar Seri Alam

SMK Taman Desa Cemerlang

SMK Taman Megah Ria

SMK Taman Daya 2.

2.      Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Taklimat permurnian Modul Latihan Pembantu Makmal Sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

Tarikh    : 20 Mac 2017(Isnin)

Masa      : 8.00pagi hingga 1.00petang

Tempat   : Bilik Mesyuarat Delonix Regia, SMK Taman Scientex

3.      Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan Pembantu Makmal dibawah seliaan tuan untuk hadir ke taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan En. Razali bin Ismail- Pengerusi PMPG di talian 012-7704763.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

SURAT PANGGILAN TAKLIMAT (69)