20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

TAKLIMAT PERMURNIAN MODUL LATIHAN PEMBANTU MAKMAL SEKOLAH MENEGAH DAERAH PASIR GUDANG TAHUN 2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 19 Mar 2017

Perhatian kepada Pengetua sekolah-sekolah Menegah Daerah Pasir Gudang (seperti dilampiran)

SMK Taman Scientex

SMK Taman Daya

SMK Pasir Gudang 2

SMK Taman Desa Jaya

SMK Bandar Seri Alam

SMK Taman Desa Cemerlang

SMK Taman Megah Ria

SMK Taman Daya 2.

2.      Sukacita dimaklumkan bahawa, satu Taklimat permurnian Modul Latihan Pembantu Makmal Sekolah Menengah Daerah Pasir Gudang akan diadakan seperti ketetapan yang berikut :

Tarikh    : 20 Mac 2017(Isnin)

Masa      : 8.00pagi hingga 1.00petang

Tempat   : Bilik Mesyuarat Delonix Regia, SMK Taman Scientex

3.      Sehubungan dengan itu, mohon kerjasama tuan untuk membenarkan Pembantu Makmal dibawah seliaan tuan untuk hadir ke taklimat tersebut. Sebarang pertanyaan boleh berhubung terus dengan En. Razali bin Ismail- Pengerusi PMPG di talian 012-7704763.

Sekian terima kasih.

"SEHATI SEJIWA"

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

SURAT PANGGILAN TAKLIMAT (259)