ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
TAKLIMAT PENEMPATAN PEGAWAI PERKHIDAMATAN PENDIDIKAN (PPP) DG41 BIL.2/2017
oleh : Pn. Norhardiana binti Norli, Pembantu Tadbir (P/O)
pada 12 Jan 2017

1. SMK KOTA MASAI

2. SMK BANDAR SERI ALAM

3. SMK TAMAN DAYA 2

4. SMK KOTA MASAI 2

5. SMK ULU TIRAM

6. SMK PERMAS JAYA

7. SMK PERMAS JAYA 3

8. SMK PASIR GUDANG

9. SMK SERI KOTA PUTERI

10.SMK SERI ALAM 2

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sehubungan dengan itu, Guru Penolong Kanan Pentadbiran diminta hadir ke taklimat tersebut seperti ketetapan berikut;

2.1        Tarikh   :           16 Januari 2017 (selasa)

2.2        Tempat :           Bilik Mesyuarat 1, PPD Pasir Gudang

2.3        Masa    :           10.00pagi

3.         Sebarang pertanyaan sila hubungi En. Abdul Razak bin Badul Samad, Penolong PPD Pengurusan Sekolah (Guru), PPD Pasir Gudang di talian 07-3881210 sambungan 205. Tuan boleh membuat tuntutan berdasarkan Pekelililng Perbendaharan yang berkuatkuasa sekarang. Kerjasama tuan terlebih dahulu diucapkan ribuan terima kasih.

Sekian.

"SEHATI SEJIWA"