ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

CETAKAN SURAT LANTIKAN JAWATANKUASA PENGURUSAN ASET.
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 20 Mar 2017

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan bahawa, mulai 1 November 2016, surat lantikan boleh dijana melalui Sistem Lantikan Pegawai Aset bagi menggantikan edaran surat melalui pos oleh pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).

3. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah boleh mencetak surat lantikan tersebut di laman web http://slpa.moe.gov.my Bersama-sama ini disertakan manual semakan status permohonan sebagai panduan pihak tuan.

Sekian, terima kasih.

borang permohonan lantikan (274)
manual semakan (378)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR