FAZLINA BINTI HASHIM ,
SJK(T) MASAI

"AL-FATIHAH DIUCAPKAN KEPADA ARWAH EN. ABD. RAHMAN YANG TELAH KEMBALI KE RAHMATULLAH PAGI TADI. SEMOGA ALLAH MENCUCURI RAHMAT KE ATAS ROH BELIAU DAN DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG-ORANG YANG SOLEH SERTA SYURGA SEBAGAI GANTI TEMPAT TINGGALNYA DAN BERILAH KESABARAN KEPADA AHLI KELUARGA BELIAU.AMIN."

CETAKAN SURAT LANTIKAN JAWATANKUASA PENGURUSAN ASET.
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 20 Mar 2017

Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. Adalah dimaklumkan bahawa, mulai 1 November 2016, surat lantikan boleh dijana melalui Sistem Lantikan Pegawai Aset bagi menggantikan edaran surat melalui pos oleh pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).

3. Sehubungan dengan itu, pihak sekolah boleh mencetak surat lantikan tersebut di laman web http://slpa.moe.gov.my Bersama-sama ini disertakan manual semakan status permohonan sebagai panduan pihak tuan.

Sekian, terima kasih.

borang permohonan lantikan (168)
manual semakan (253)

Tindakan : PENGETUA/GURU BESAR