FARIDAH BINTI MUHAMAD ,
UNIT KEWANGAN, PPD PASIR GUDANG

"Salam Takziah. Innalillahi wainna ilaihi roojiuun. Dimaklumkan seorang PT (Kew) W19 SMK Johor Jaya 1 daerah Pasir Gudang telah kembali ke Rahmatullah malam tadi jam 10 mlm. Beliau telah menghidap kanser usus sejak beberapa bulan yang lalu. Diucapkan takziah kepada keluarganya dan sama-sama kita doakan semoga Allah mencucuri rahmat dan keampunan kepada rohnyaserta dikumpulkan dalam golongan orang-orang beriman. Aamiin. (PG kehilangan seorang PT Kewangan yang bagus dan bijak serta komited dalam kerja) "

MAKLUMAN PELUPUSAN ASET 2017
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 16 Mar 2017

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan dengan itu, Pengetua atau Guru Penolong Kanan Pentadbiran, diminta untuk mengisi pemakluman pelupusan aset di Borang Online Google Drive yang berikut:

:::::Borang Online Makluman Pelupusan Aset:::::

3. Pihak sekolah tidak perlu hantar hardcopy ke PPD. Sekolah boleh dianggap telah memberi makluman apabila telah mendapat mesej berikut : “Terima Kasih di atas maklum balas daripada pihak sekolah” sebaik sahaja selepas mengisi borang online tersebut. Sila isi sebelum 31 Mac 2017. Sekian, untuk makluman.

Surat Makluman Pelupusan (433)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar