20 September 2018

16 Oktober 2018

Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

MAKLUMAN PELUPUSAN ASET 2017
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 16 Mar 2017

Dengan segala hormatnya perkara yang tersebut di atas adalah dirujuk.

2. Sehubungan dengan itu, Pengetua atau Guru Penolong Kanan Pentadbiran, diminta untuk mengisi pemakluman pelupusan aset di Borang Online Google Drive yang berikut:

:::::Borang Online Makluman Pelupusan Aset:::::

3. Pihak sekolah tidak perlu hantar hardcopy ke PPD. Sekolah boleh dianggap telah memberi makluman apabila telah mendapat mesej berikut : “Terima Kasih di atas maklum balas daripada pihak sekolah” sebaik sahaja selepas mengisi borang online tersebut. Sila isi sebelum 31 Mac 2017. Sekian, untuk makluman.

Surat Makluman Pelupusan (259)

Tindakan : Pengetua / Guru Besar