Warga Kerja PPD Pasir Gudang ,
PPD Pasir Gudang

"إنَّا للهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُون اللَّهُمَّ لَهَا وَارْحَمْهَا وَعَافِهَا وَاعْفُ عَنْهَا Takziah diucapkan kepada ahli keluarga Almarhumah Ramlah Bt Othman, Guru Besar SK Taman Scientex yang telah kembali ke Rahmatullah jam 12.59 tengah hari pada 30 September 2017(Sabtu). Semoga Allah SWT merahmati segala jasa baik dan sumbangan beliau dalam dunia pendidikan dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman."

MAKLUMAN KEHILANGAN ASET DI SEKOLAH/INSTITUSI
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 13 Aug 2017

Pengetua, Guru Besar, Pengerusi Rumah Guru, Penghulu KIP,

Daerah Pasir Gudang.

Tuan/Puan,

MAKLUMAN KEHILANGAN ASET (SEJAK JUN 2016)

Sekolah/Institusi perlu :

1. Memberi maklumbalas di dalam portal Google Drive sebagaimana di pautan https://goo.gl/Vw3gGa

2. Jika ada kehilangan, sila hantar salinan laporan polis tersebut perlu kepada Unit Pembangunan dan Perolehan, PPD Pasir Gudang selewat-lewatnya pada 14 Ogos 2017 (Isnin) sebelum jam 5.00 petang.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, tuan/puan boleh menghubungi En Md Khairul Azhan Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan dan Aset di talian 07-3881210 samb. 146.

Sekian.

Surat Makluman Kehilangan Aset (272)

Tindakan : Pengetua/Guru Besar/Penghulu KIP/Pengerusi Rumah Guru