ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
MAKLUMAN KEHILANGAN ASET DI SEKOLAH/INSTITUSI
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 13 Aug 2017

Pengetua, Guru Besar, Pengerusi Rumah Guru, Penghulu KIP,

Daerah Pasir Gudang.

Tuan/Puan,

MAKLUMAN KEHILANGAN ASET (SEJAK JUN 2016)

Sekolah/Institusi perlu :

1. Memberi maklumbalas di dalam portal Google Drive sebagaimana di pautan https://goo.gl/Vw3gGa

2. Jika ada kehilangan, sila hantar salinan laporan polis tersebut perlu kepada Unit Pembangunan dan Perolehan, PPD Pasir Gudang selewat-lewatnya pada 14 Ogos 2017 (Isnin) sebelum jam 5.00 petang.

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan, tuan/puan boleh menghubungi En Md Khairul Azhan Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan dan Aset di talian 07-3881210 samb. 146.

Sekian.

Surat Makluman Kehilangan Aset (407)

Tindakan : Pengetua/Guru Besar/Penghulu KIP/Pengerusi Rumah Guru