ROHAIZAD BIN MOHD HANAFIAH ,
PPPD PERHUBUNGAN, PPDPG

"Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada barisan kepimpinan pendidikan daerah Pasir Gudang, warga PPD Pasir Gudang, Pengetua, Guru Besar, Guru-guru serta seluruh anggota kakitangan pelaksana di daerah Pasir Gudang atas segala kerjasama yang diberikan sepanjang saya berkhidmat di sini. Ampun dan maaf dipinta andai ada salah & silap yang dilakukan. Didoakan semoga daerah Pasir Gudang akan terus memacu kecemerlangan yang lebih gemilang di masa akan datang. Semoga berjumpa lagi. "

azie
rokiah
rizal
faridah
PERINGATAN TERAKHIR: SENARAI SEKOLAH/INSTITUSI YANG BELUM MENGHANTAR PENGESAHAN PELEPASAN BON PELAKSANAAN KONTRAK KEBERSIHAN BANGUNAN DAN KAWASAN (KBK) BAGI TEMPOH 01.07.2012-30.06.2015 DAN 01.01.2013
oleh : En. Md Khairul Azhan Bin Abd Gahapar, Penolong PPD Perolehan & Aset
pada 13 Aug 2017

Perkara di atas adalah dirujuk.

2. Merujuk kepada berita yang dimuatnaik di laman web PPD Pasir Gudang pada 26.07.2017, pihak kami mendapati masih terdapat sekolah yang GAGAL mengambil tindakan ke atas perkara tersebut. Berikut disenaraikan sekolah-sekolah yang masih belum mengambil tindakan :

2.1 KIP TAMAN MAWAR

2.2 SMK (F) ULU TEBRAU

2.3 SK CAHAYA BARU

2.4 RUMAH GURU SK CAHAYA BARU

2.5 SJKT DESA CEMERLANG

2.6 SJKT LADANG MADOS

3. Sehubungan dengan itu, tuan diminta mengambil tindakan segera bagi melancarkan proses seterusnya di peringkat Jabatan Pendidikan Negeri Johor (JPNJ). Tuan diminta merujuk borang berkaitan di web PPD Pasir Gudang bertarikh 26 Julai 2017 ( http://www.ppdpgudang.edu.my/berita.php?i=KHAIRUL.26 ).

4. Borang tersebut hendaklah di hantar ke Unit Pembangunan dan Perolehan (up : En. Md. Khairul Azhan bin Abd Gahapar) sebelum atau pada 13 Ogos 2017 (Ahad) jam 5 petang. Segala kerjasama dari pihak tuan kami dahului dengan ucapan terima kasih.

Sekian,

Tindakan : Pengetua/Guru Besar/Penghulu KIP/Pengerusi Rumah Guru