Mohd Hafidz Bin Samsudin ,
Unit Pengurusan Maklumat (ICT)

"Tahniah dan terima kasih kepada Pengetua/Guru Besar dan Guru Data kerana berjaya mengurus DATA EMISONLINE dengan baik hasil dari Bengkel Verifikasi Data Emis Peringkat Negeri Johor dengan mengekalkan RALAT Kritikal SIFAR .Moga kerjasama ini akan berterusan."

DATA PLAN-J SAINS DAN MATEMATIK
oleh : Pn. Mazlin Binti Haji Muhammad, Pembantu Operasi
pada 01 Jun 2010

Semua Pengetua & Guru Besar,

Sekolah-Sekolah Menengah & Rendah,

Daerah Pasir Gudang.

Sukacita dimaklumkan Unit Sains Dan Matematik JPNJ akan membuat analisis piawaian laithan (Standard Akademik) bagi semua mata pelajaran di bawah bidang tersebut.

Sehubungan dengan itu, pihak tuan dipohon agara dapat memastikan panitia yang terlibat melengkapkan ruang bilangan latihan (Enrichment, Reinforcement, Remedial)  dalam Plan-J yang telah dibekalkan mengikut penilaian sekolah masing-masing.

Bagi Sekolah Rendah :

1.                  MATEMATIK               -           TAHUN  4, 5 & 6

2.                  SAINS                             -           TAHUN  4, 5 & 6

Bagi Sekolah Menengah:

1.                MATEMATIK                -           TINGKATAN  1,2 & 3

2.                SAINS                               -           TINGKATAN 1,2, & 3

3.                MATEMATIK                -           TINGKATAN 4 & 5

4.                SAINS                               -           TINGKATAN 4 & 5

5.                FIZIK                                -           TINGKATAN 4 & 5

6.                KIMIA                              -           TINGKATAN 4 & 5

7.                BIOLOGI                         -           TINGKATAN 4 & 5

8.                MATE TAMBAHAN     -           TINGKATAN 4 & 5

Plan-J yang telah dilengkapkan hendaklan dimasukkan ke dalam folder (atas nama sekolah) dan seterusnya diemailkan ke alamat ppdpg@yahoo.com sebelum 4 Jun 2010 (Jumaat)

Sebarang masalah yang berkaitan, sila hubungi En. Ahmad Bin Ali, Pen. PPD Sains & Matematik PPD. Pasir Gudang ditalian 019-7844523 atau 07-3881210 ext -315.

Sekian, terima kasih.

Tindakan : PENGETUA & GURU BESAR, SEKOLAH-SEKOLAH MENENGAH DAN RENDAH DARAH PASIR GUDANG.